ANWB Onderweg meest betrouwbare parkeerapp

Consumentenbond test populaire parkeerapps

De Consumentenbond heeft voor de Consumentengids juni 2018 onderzoek gedaan naar parkeerapps in haar testpanel. Apps die onderzocht zijn: ANWB Onderweg / ANWB Parkeren, EasyPark, App Parking, On the Go, Stadsparkeren, Parkmobile, Parkline en Yellowbrick.   

Met een parkeerapp kun je tot 20% besparen op je parkeerkosten ten opzichte van de parkeerautomaat doordat je alleen betaalt voor de tijd dat je parkeert. Je stopt het betalen als je wegrijdt en daardoor heb je geen weggegooide euro’s meer. 

De ANWB Onderweg app eindigde in de test van parkeerapps door de Consumentenbond met een eindcijfer van 7,9 op de tweede plaats. De beoordeling bestond uit aspecten als tevredenheid (8,1), betrouwbaarheid (7,8), gebruikersgemak (7,8), mogelijkheden van de app (7,1) en verhouding prijs/kwaliteit (7,5). Op het gebied van betrouwbaarheid scoorde de ANWB Onderweg app het hoogste van alle onderzochte parkeerapps. De panelleden ervoeren met ANWB Onderweg de minste problemen met het op tijd afmelden van de parkeertransactie. 

Reactie ANWB: ‘De uitslag van het onderzoek is een mooie bevestiging van de betrouwbaarheid en het gebruikersgemak van onze parkeerapp. In de AppStore reviews zien we dit ook terug.’

Meer informatie over mobiel parkeren met ANWB Parkeren

Parkeer je zelf op de bank en test de ANWB Parkeren app

Gratis thuis testen vanaf de bank? 

Wil jij het thuis op bank eerst eens gratis uitproberen? Dat kan! Ook als je klant bent bij een andere parkeeraanbieder. Klik hieronder om te lezen hoe dat gratis proberen precies werkt.

Gratis thuis de ANWB Parkeerapp proberen

 

Vertel het door: