Weekendafsluiting A4 bij Den Haag

In augustus is de A4 bij Den Haag i.v.m. uitgebreide wegwerkzaamheden verschillende weekenden afgesloten. Hou rekening met een omleiding en vertraging.

Direct naar:
Afsluiting A4 (bij Den Haag)

 

  • Wegafsluitingen A4 bij Den Haag (knp. Ypenburg)

Het verkeer rond Den Haag moet in augustus rekening houden met vertraging door werkzaamheden rondom knooppunt Ypenburg. Dat heeft te maken met de aanleg van de Rotterdamsebaan die onder de A4 door loopt. Dit wordt de nieuwe verbindingsweg tussen knooppunt Ypenburg (A4/A13) en de Centrumring van Den Haag. Hiervoor gaat de A4 in augustus tijdens het weekend herhaaldelijk helemaal dicht tussen knooppunt Ypenburg en knooppunt Prins Clausplein. 

Afsluitingen A4 richting Amsterdam: 

  • van vrijdag 17 augustus 22.00 uur tot zondag 19 augustus 23.59 uur. 

Afsluitingen A4 richting Rotterdam:

  • van vrijdag 24 augustus 21.00 uur tot zondag 26 augustus 11.00 uur.

Omleidingen:

Het verkeer kan in alle gevallen het beste omrijden via de A13 Rotterdam - Den Haag. Bij grote drukte kan het doorgaand verkeer ook omrijden via Utrecht, over de A20, A12 en de A2. Lokaal omrijden is mogelijk via Delft (N470) of via de afrit Voorburg door Den Haag (A12, afrit 4). 
Meer informatie over deze werkzaamheden via de site van de gemeente Den Haag
Hoe druk is het nu op de A4 bij Den Haag?


Bron: ANWB Verkeersinformatie / Rijkswaterstaat

Zie ook:
Overzicht wegwerkzaamheden Nederland
ANWB File alert

Voorkom vertraging

Stilstaan en vertraging door wegwerkzaamheden is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.