Pandafiles rond Rhenen verwacht

De komende weken wordt rond Rhenen verkeersdrukte verwacht door de vele mensen die de komende tijd de twee reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark willen gaan bekijken.      

'Pandafiles' bij Ouwehands Dierenpark (Rhenen):

  • Dinsdag 30 mei is de officiële opening met genodigden van het nieuwe reuzenpandaverblijf Pandasia. Vanaf woensdag 31 mei zijn de twee reuzenpanda's  (Xing Ya en Wu Wen) in Ouwenhands Dierenpark voor het publiek (alleen met online tickets!) te bewonderen. De panda's zaten, sinds hun aankomst op 12 april, in quarantaine. De verwachting is, dat de komende weken de vele bezoekers files /vertraging gaan veroorzaken op de wegen in de omgeving van Rhenen (o.a. de N225, de A15 bij de afritten Rhenen).

Koop je ticket voor een uitje of evenement via Het Land Van ANWB
Plan je route naar Rhenen

Bron: ANWB Verkeersinformatie

Maak kans op kaartjes voor Ouwehands Dierenpark
En maak kennis met de panda's!

Ouwehands Dierenpark in Rhenen heeft lang uitgekeken naar de komst van twee reuzenpanda's. Eindelijk zijn ze er! Wil jij ze ook graag zien? Doe dan mee aan de prijsvraag. We mogen 4x 2 toegangskaartjes wegegeven.

Voorkom vertraging
Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.

Zie ook:
Hoe druk is het nu op de weg rond Rhenen?
ANWB Verkeersverwachting