Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. Nu ook recyclingbijdrage op importoccasions

  6 mei 2021

  Met ingang van 30 april 2021 wordt een recyclingbijdrage geheven van €30 op alle auto’s waarvoor een Nederlands kenteken wordt aangevraagd, dus ook op importauto's.

 2. De goedkoopste brandstof? De ANWB wijst je de weg

  6 mei 2021

  De brandstofprijzen gaan door het dak en bereiken de laatste dagen recordhoogtes. Wil je weten waar je het voordeligst kunt tanken? Check dan de brandstofprijzen in je omgeving in de ANWB Routeplanner of Onderweg app.

 3. Stakingen/acties in Europa

  6 mei 2021

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in Europa met overlast voor verkeer/transport.

 4. Overzicht Alpenpassen

  6 mei 2021

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 5. Iconische auto’s uit het Wegenwacht-verleden

  5 mei 2021

  In 'Sterren onder het doek' belichten we onvergetelijke auto's uit het verleden. Welke auto heeft Gert voor Frank meegenomen?

 6. Eerste rijtest Hyundai IONIQ 5

  3 mei 2021

  Met de volledig elektrische IONIQ 5 dreigt Hyundai de concurrentie opnieuw op achterstand te zetten. En niet zo'n klein beetje ook!

 7. Frank Buma nieuw jurylid Auto van het Jaar-verkiezing

  3 mei 2021

  Frank Buma, autospecialist van de ANWB treedt toe tot de jury van de prestigieuze Auto van jaar het Jaar-verkiezing. Hij volgt daarmee ANWB-autoredacteur Gert Wisse op die na 7 jaar het stokje aan hem doorgeeft.

 8. Zomerse e-scooterroute door Den Haag

  30 april 2021

  Ze zijn schoon, stil en je hoeft je met een elektrische deelscooter niet druk te maken om een parkeerplek. Perfect voor een zomerse rit door de Hofstad.

 9. Zomereditie Reiswijzer live

  30 april 2021

  De zomereditie van de ANWB Reiswijzer staat live op anwb.nl/reiswijzer met advies over 21 landen. Per bestemming kunnen mensen doorklikken naar een gedetailleerd overzicht met specifieke maatregelen.

 10. 4x multifunctionele e-vouwfietsen met middenmotor

  28 april 2021

  Je ziet steeds vaker elektrische vouwfietsen met een middenmotor opduiken. We selecteerden vier multifunctioneel inzetbare modellen, mét middenmotor.