Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. Iconische auto’s uit het Wegenwacht-verleden

  5 mei 2021

  In 'Sterren onder het doek' belichten we onvergetelijke auto's uit het verleden. Welke auto heeft Gert voor Frank meegenomen?

 2. Stakingen/acties in Europa

  5 mei 2021

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in Europa met overlast voor verkeer/transport.

 3. Overzicht Alpenpassen

  5 mei 2021

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 4. Frank Buma nieuw jurylid Auto van het Jaar-verkiezing

  3 mei 2021

  Frank Buma, autospecialist van de ANWB treedt toe tot de jury van de prestigieuze Auto van jaar het Jaar-verkiezing. Hij volgt daarmee ANWB-autoredacteur Gert Wisse op die na 7 jaar het stokje aan hem doorgeeft.

 5. Zomerse e-scooterroute door Den Haag

  30 april 2021

  Ze zijn schoon, stil en je hoeft je met een elektrische deelscooter niet druk te maken om een parkeerplek. Perfect voor een zomerse rit door de Hofstad.

 6. Zomereditie Reiswijzer live

  30 april 2021

  De zomereditie van de ANWB Reiswijzer staat live op anwb.nl/reiswijzer met advies over 21 landen. Per bestemming kunnen mensen doorklikken naar een gedetailleerd overzicht met specifieke maatregelen.

 7. 4x multifunctionele e-vouwfietsen met middenmotor

  28 april 2021

  Je ziet steeds vaker elektrische vouwfietsen met een middenmotor opduiken. We selecteerden vier multifunctioneel inzetbare modellen, mét middenmotor. 

 8. E-bike Kampioen 2021: lees 'm digitaal

  28 april 2021

  Ben jij, net als de ANWB, fan van fietsen? In deze E-bike Kampioen lees je alles over de nieuwste e-bike trends en modellen, onderhoudstips en inspirerende fietsroutes.

 9. Pechhulp blijft zich ontwikkelen

  26 april 2021

  75 Jaar Wegenwacht, dat is 75 jaar service langs de weg door de ANWB. In driekwart eeuw is er veel veranderd. Oók voor de zakelijke klanten van de ANWB.

 10. De vijf allermooiste fietsroutes van Nederland

  23 april 2021

  Nederland is een fietsland. Met heel veel enthousiaste fietsers. Geen wonder dat de oproep in de Kampioen om je allermooiste fietsroute in te sturen hele fijne tips opleverde.