ANWB en Yellowbrick verlengen samenwerking

De ANWB en Yellowbrick tekenen vijf jaar bij. Tot en met 2021 blijven Yellowbrick en de ANWB partners in een succesvolle samenwerking in het mobiel parkeren.

Yellowbrick, expert op het gebied van mobiel parkeren met een landelijk opererend netwerk, voorziet ANWB Parkeren van alle technische benodigdheden om ANWB Parkeren aan te kunnen bieden.

Marcel van Venetiën, manager productmanagement Hulpverlening & Mobiliteit bij de ANWB: “De ANWB verlengt het contract met Yellowbrick omdat onze leden zeer tevreden zijn met de mogelijkheid om via ANWB Parkeren te kunnen bricken. Het gebruik van de app is de afgelopen periode flink toegenomen.

“Het was voor ons een logisch besluit om de samenwerking voort te zetten”, zegt Jeffrey Wolvekamp, Algemeen Directeur van Yellowbrick Nederland. “Wij zijn trots op de keuze van de ANWB om deze dienst aan haar leden te blijven aanbieden. Dit succes bouwen wij graag samen verder uit om zo heel Nederland aan het bricken te krijgen.”

De samenwerking tussen de partners is gestart op 6 mei 2013. Sindsdien maken enkele honderdduizenden ANWB-leden gebruik van ANWB Parkeren. En dat aantal stijgt nog steeds. Achter de schermen voert Yellowbrick de operatie uit. ANWB Parkeren beheert haar eigen app in de ANWB Onderweg app.

Over ANWB Parkeren

De ANWB biedt sinds 2013 in samenwerking met Yellowbrick de mobiel parkeren dienst ANWB Parkeren aan haar leden aan. ANWB-leden kunnen na gratis registratie via anwb.nl/mobielparkeren via de ANWB Onderweg - Verkeer, Tanken & Parkeren app (1,5 miljoen downloads) naast parkeeradvies ook hun parkeergeld betalen met ANWB Parkeren. ANWB-leden krijgen ledenvoordeel bij registratie en bij gebruik van de dienst.
Meer informatie ANWB Parkeren

Over Yellowbrick 

Yellowbrick is een Nederlands familiebedrijf en heeft in 2006 bricken geïntroduceerd in Nederland. Yellowbrick hanteert geen verborgen kosten en beoogt persoonlijk, transparant en duurzaam te zijn. Particuliere en zakelijke klanten kunnen met Yellowbrick mobiel parkeren op straat, bij Q-Park garages, Q-Park P+R terreinen en bij Schiphol. ANWB Parkeren is een samenwerking tussen de ANWB en Yellowbrick. Andere partners zijn: FBTO, Hertz, ICS en Travelcard.

Gemak dient de mens

Niet lang hoeven zoeken en snel en gemakkelijk je parkeerplaats betalen door de ANWB Onderweg app te gebruiken, dat kan je een boel tijd en ergernis schelen. En zo kan je ook ergernis en tijdverlies bij pech verminderen. Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met ruim 800 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg. Gemak dient de mens!