ANWB Mobiel Parkeren: nu in 101 steden

Automobilisten kunnen nu ook in Hulst in Zeeland via de mobiele telefoon gemakkelijk en veilig hun parkeergeld betalen via de service ANWB Parkeren. Geen gehannes meer met muntjes of boetes betalen vanwege verlopen parkeertijd. Het parkeergeld wordt achteraf gefactureerd en voldaan via automatische incasso. Hulst is de 101ste stad in Nederland waar via ANWB Parkeren kan worden geparkeerd. 

Leden van de ANWB ergeren zich aan de ongemakken van het parkeren in steden. Naast de hoogte van het parkeergeld vinden leden het oneerlijk dat ze voor een vol uur moeten betalen, als ze ergens maar vijf minuten staan.

Voordeel

Het grote voordeel van ANWB Parkeren is dat de automobilist het parkeergeld achteraf betaalt en alleen voor de werkelijke parkeertijd. Gebruikers krijgen een voordelig start- en stoptarief voor het parkeren. Zij betalen in totaal slechts 25 cent. Bovendien zijn er geen registratie- of abonnementskosten. Automobilisten die gebruik maken van ANWB Parkeren kunnen mobiel parkeren in 100 andere steden waaronder Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Gouda en Delft.

ANWB Parkeren is een samenwerking van ANWB en Yellowbrick.

Kijk voor meer informatie op www.anwbparkeren.nl