Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. A8 en A10 afgesloten voor onderhoud

  4 juni 2020

  In de periode juli - augustus is er groot onderhoud op de wegen rond Amsterdam. Daarvoor sluit Rijkswaterstaat delen van de A8 en A10 af.

 2. Coronamaatregelen bij reizen door Spanje

  4 juni 2020

  De Spaanse grenzen zijn dicht voor niet-Spanjaarden, maar Nederlanders mogen met de auto terugreizen naar Nederland. Om de terugreis door Spanje naar Nederland te ondersteunen, is er een document (in het Spaans en Engels) van de Nederlandse ambassadeur in Madrid beschikbaar.

 3. Coronamaatregelen bij reizen door Frankrijk

  4 juni 2020

  In Frankrijk zijn maatrgelen ingesteld in verband met het coronavirus. Buitenlanders op doorreis, hebben een speciaal formulier (wat gedownload kan worden) nodig om door Frankrijk te reizen.

 4. Stakingen/acties in Europa

  4 juni 2020

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in Europa met overlast voor verkeer/transport.

 5. Overzicht Alpenpassen

  4 juni 2020

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 6. Coronamaatregelen België

  4 juni 2020

  Vanwege het coronavirus is het niet toegestaan om zomaar naar België te reizen. Zogenaamde 'niet-essentiële' reizen zijn niet toegestaan tot 8 juni.

 7. Maatregelen Europees verkeer en coronavirus

  4 juni 2020

  In verband met het coronavirus hebben veel landen verkeersmaatregelen ingesteld. Volg via Twitter @ANWBEuropa de actuele Europese verkeerssituatie.

 8. ANWB test: zwakke remmen budget e-bikes

  2 juni 2020

  In de ANWB budget e-biketest 2020 zijn tien budget e-bikes van rond de €1000,- flink op de proef gesteld. Bij acht van de tien e-bikes blijken de remmen de zwakste schakel. En van de tien fietsen raadt de ANWB er slechts vier aan.

 9. VZR onderzoekt variabele bijtelling

  2 juni 2020

  We hebben afgesproken met Jan van Delft; voorzitter van de Vereniging Zakelijk Rijders. We gaan met hem in gesprek over een pilot waar zij initiatiefnemer van zijn.

 10. Veerponten uit de vaart vanwege Corona

  29 mei 2020

  Een gedeelte van de Nederlandse veerponten vaart dit seizoen niet. Met name in Friesland is een groot gedeelte van de pontjes wel actief.