ANWB Parkeren: Kans op €50,- parkeertegoed

ANWB Parkeren: Kans op €50,- parkeertegoed

  • Onbezorgd parkeren
  • Maak kans op €50 parkeertegoed
  • Werkt in meer dan 160 steden
  • Parkeren = automatisch meedoen

Win €50,- parkeertegoed met ANWB Parkeren

Parkeren met de ANWB Onderweg app of met je mobiel (i.s.m. Yellowbrick)

Exclusief voor jou als lid. Nooit kleingeld bij de hand? Geen idee hoe lang je wilt parkeren? Of nog erger een parkeerboete? Dan is ANWB Parkeren de oplossing voor jou. Als ANWB-lid parkeer je sneller, makkelijker en voordeliger met behulp van je mobiele telefoon.

Dit noemen we bricken en als ANWB lid doe je dat met ledenvoordeel. Je betaalt  het parkeergeld achteraf en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk hebt geparkeerd. Via een app op je mobiel kun je heel makkelijk het parkeren starten, stoppen en betalen. Makkelijk en voordelig dus.

Automatisch kans op €50 parkeertegoed

Parkeer je in november en december 2018 met ANWB Parkeren, dan maak je kans op €50,- parkeertegoed. Je doet automatisch mee, makkelijker kan het niet! 
Er wordt 50 x een bedrag van €50,- uitgereikt. Per persoon kan maximaal 1 prijs worden gewonnen.
Algemene spelvoorwaarden 

Parkeer tot 20% goedkoper

Wat ANWB Parkeren extra handig maakt is dat we altijd en automatisch het voordeligste tarief voor jou berekenen. Is een dagkaart voordeliger dan per minuut betalen? Dan brengen wij de dagkaart achteraf bij je in rekening. Je betaalt alleen voor jouw parkeertijd, waardoor je geen parkeergeld betaalt voor de tijd die je niet nodig hebt. Zo bespaar je echt tot wel 20% op je parkeerkosten t.o.v. betalen bij de automaat

Nog niet aangemeld bij ANWB Parkeren?

Meld je hier gratis aan bij ANWB Parkeren

Gratis thuis testen vanaf de bank? 

Wil jij het thuis op bank eerst eens gratis uitproberen? Dat kan! Ook als je klant bent bij een andere parkeeraanbieder.
Probeer gratis thuis de ANWB Parkeerapp

Zie ook:
ANWB Parkeren
Meer weten over automatisch afmelden parkeren bij wegrijden?

Speciaal voor jou geselecteerd