Mobiliteit als Dienst

Mobiliteit als Dienst

Met één app je reis plannen, boeken en betalen. Het kan straks!

Meer informatie

Wat is Mobiliteit als Dienst?

Alle vervoermiddelen in één app

Bij de meesten van ons is de auto nog altijd het populairste vervoermiddel om naar werk of vrienden te gaan. Maar er zijn ook andere mogelijkheden, die best handig zijn als er files staan, als je het zoeken naar een parkeerplek vervelend vindt of als je milieubewuster wilt reizen. Mobiliteit als Dienst rijgt verschillende vervoermiddelen aaneen en biedt je de keus hoe je wilt reizen.

Hoe werkt dat?

Stel, je hebt een app op je telefoon waarin alle mogelijke vervoermiddelen beschikbaar zijn, en gereserveerd en betaald kunnen worden. Die app berekent op het moment dat het jou uitkomt hoe lang je onderweg bent met alleen de auto, het OV en deelvervoer of een combinatie van vervoermiddelen. Misschien laat je je auto achter bij een treinstation waar je gratis kunt parkeren. Misschien laat je hem vandaag wel thuis vanwege een file door een 'eerder ongeluk'. Zo werkt Mobiliteit als Dienst. Het stelt je in staat om op ieder moment te bepalen hoe je gaat reizen, van start tot bestemming, en dat ook gemakkelijk en in één app te regelen.

Eén app voor al je reizen

Eén app voor al je reizen

Mobiliteit als Dienst

Met één app je reis plannen, boeken en betalen. Het kan straks! Met welke combinatie van vervoermiddelen je ook reist, de nieuwe dienst Mobiliteit als Dienst zorgt ervoor dat je de beste keuze maakt hoe en waarmee je reist.

Proef Slim naar Den Haag

Proef Slim naar Den Haag

Mobiliteit als Dienst

De ANWB doet een proef met een app die je reisadviezen geeft naar Den Haag met verschillende vervoersmiddelen, waaronder je eigen auto. Meld je aan en doe mee!

Speciaal voor jou geselecteerd