Slim naar Den Haag reizen
Nú met 10,- reistegoed!

Slim naar Den Haag reizen

Plan, boek en betaal je hele reis met één app. Voor je auto, het OV én deelvervoer.

Meld je nu aan!

Proef Slim naar Den Haag

Reizen met je eigen auto is makkelijk en vertrouwd. Maar soms gooien files, omleidingen of parkeerproblemen roet in het eten. Je wilt dan misschien wel anders reizen, maar hoe doe je dat? Stel je voor: één app die al je reisopties overzichtelijk samenbrengt. Niet alleen reizen met je eigen auto, maar ook met trein, bus, deelauto, -fiets en -scooter. Ben je ANWB-lid en reis je regelmatig naar Den Haag? Dan kun je die app nu exclusief uitproberen, met € 10,- reistegoed*!

Auto, OV en deelvervoer in één app

Met al je reisopties naar Den Haag overzichtelijk in één app, kies jij gemakkelijk de beste reis voor jou. Met de auto, het OV en een deelfiets, of een combinatie van vervoermiddelen in één reis. Parkeer bijvoorbeeld op een gratis P+R en ga verder met een deelfiets of –scooter. Zo ben je misschien wel sneller waar je wilt zijn én het scheelt gedoe met parkeren in de stad. Als je gebruik maakt van OV of deelvervoer, schrijft de ANWB deze kosten automatisch af. Meedoen aan de proef of gebruik van de app is gratis.

  • Plannen, boeken en betalen in één app
  • Alle reismogelijkheden in één overzicht
  • Met één account toegang tot al je vervoer

ANWB-lid? Doe mee!

Ben je ANWB-lid en reis je regelmatig naar Den Haag? Mis dan niet de kans om iets nieuws uit te proberen! Je ontvangt van ons alvast € 10,- reistegoed*. Meld je nu aan voor de proef, ervaar het gemak en help ons deze dienst verder ontwikkelen. De proef duurt tot eind februari 2022. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met een link waarmee je de app kunt downloaden. De app is beschikbaar voor iOS en Android. 

Meld je aan!

* De €10,- reistegoed wordt automatisch verrekend op je eerstvolgende ANWB-factuur voor gebruik van OV en/of direct te boeken deelvervoer. Deze actie geldt gedurende de looptijd van de proef.

Om mee te doen aan de proef ben je ANWB-lid. Als je je aanmeldt, vragen we je om je relatienummer (de 9 cijfers op je lidmaatschapspas). Je e-mailadres hebben we nodig om je een e-mail te kunnen sturen met je inloggegevens en een link naar de app. Je rekeningnummer (IBAN) is nodig voor de wekelijkse incasso van je gemaakte reiskosten met OV en deelvervoer.

Om dit allemaal op een veilige manier te doen, checken we of je gegevens kloppen met de gegevens die we al van je hebben. Daarom is het nodig dat de gegevens die je invult bij je aanmelding dezelfde zijn als die al bij ons bekend zijn.

Ook is het belangrijk dat je de ANWB al toestemming hebt gegeven om kosten automatisch te incasseren. Heb je dit nog niet gedaan, of weet je het niet zeker, bekijk dit dan in je Mijn ANWB account en pas je betaalwijze aan.

Waarom doen we dit?

Waarom doen we dit?

De ANWB wil dat iedereen zorgeloos en met plezier onderweg kan zijn. Met deze proef willen we onderzoeken of Mobiliteit als Dienst daaraan bij kan dragen en hoe dat het beste kan.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als je meedoet aan de proef Slim naar Den Haag maak je gebruik van de ANWB Gaiyo app. De app geeft je reisopties, je gebruikt er je vervoermiddelen mee en betalen doe je achteraf. Hoe werkt dit allemaal?

Wie doen er mee?

Wie doen er mee?

In de app zie je van welke vervoermiddelen je gebruik kunt maken. Naast je eigen auto of fiets zijn dat het OV en deelfietsen- en scooters. Wie doen er mee en wat kost het?