Wintersport Gstaad Mountain Rides

Gstaad Mountain Rides staat garant voor zes maanden wintersport van eind oktober tot mei. In het skigebied ligt het enige gletsjergebied van Berner Oberland. Dit draagt bij aan de goede sneeuwzekerheid door de hoge ligging. Ook is er bij zestig procent van de pistes kunstsneeuw. In de late winter zijn de afdalingen nog steeds goed doordat er grotendeels geen rotsen en stenen zijn. Er is voor ieder wat wils, van kinderen tot en met gevorderden. Ook snowboarders kunnen goed terecht in Gstaad Mountain Rides. In het gebied Schönried, Saanmöser en Zweisimmen zijn voor hen uitdagende faciliteiten.

Houd je van wandelen? In Gstaad Mountain Rides zijn alle dorpen met elkaar verbonden door wandelpaden, met uitzondering van Lauenen. Ook de langlaufpaden zijn zeer fraai. Doordat het centrum van Gstaat autovrij is, kun je daar heerlijk genieten van de luxe winkels. Het is een echte plaats voor rijkelui en wereldsterren. 

Pistes Gstaad Mountain Rides

In totaal zijn er 53 skiliften en is er 220 kilometer aan pistes. Ook zijn er veel slee- en rodelbanen, snowparks en panoramische wandelpaden. Een hoogte van 3000 meter wordt gehaald. De authentieke landschappen en de prachtige zonneterrassen maken Gstaad Skiregion zeker een bezoek waard.

Plaatsen in Gstaad Mountain Rides

Plaatsen in het skigebied zijn Gstaad, Lauenen, Schönried, Saanmöser, Saanen, Château-d'Oex en Zweisimmen.

Webcams Gstaad Mountain Rides

Bekijk hier webcambeelden van Gstaad Skiregion

 

Skipas Gstaad Mountain Rides

     
Gstaad Super Pass 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 301,- € 57,-
Kinderen € 151,- € 28,50


> Bekijk hier de wisselkoers van de Zwitserse frank.

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Zwitserland
Wintersport Zwitserland: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Zwitserland

Skivakantie Zwitserland