Doe mee en maak kans op een rondreis Zuid-Afrika!

ANWB samen met South African Tourism

FOX, verre reizen van ANWB geeft een schitterende 15-daagse rondreis voor twee personen naar Zuid-Afrika weg ter waarde van € 4.198,-! Helaas is deze actie verlopen, mee doen is niet meer mogelijk. 

De reis begint in Kaapstad, één van de mooiste steden ter wereld. Vanaf de majestueuze Tafelberg kijk je neer op de historische binnenstad, de witte zandstranden en het iconische Robbeneiland. In de wijnregio’s Stellenbosch, Franschhoek, Paarl en Robertson maak je kennis met verschillende wijnen en geniet je van de ultieme combinatie van wijn en lekker eten. Je volgt met je huurauto de schilderachtige Route 62 door de Karoo halfwoestijn naar Oudtshoorn, dat in de 19de  eeuw floreerde als struisvogelhoofdstad van de wereld. Via de weelderig groene Tuinroute rijd je naar de eindbestemming van de reis, Addo Elephant National Park. Onder leiding van een deskundige chauffeur/gids ga je op zoek naar grote kuddes olifanten, leeuwen, zebra’s, neushoorns en honderden kleurrijke vogelsoorten.

Het complete overzicht van deze reis vind je hier.

Wat moet je doen?

Helaas is deze actie verlopen, mee doen is niet meer mogelijk. 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie 'Win een reis naar Zuid-Afrika van FOX, verre reizen van ANWB’, hierna te noemen: actie, die wordt georganiseerd door FOX en ANWB.

Artikel 1 Algemeen

 1. Elke in Nederland en België woonachtig persoon is gerechtigd aan deze actie deel te nemen.
 2. Deelname onder 18 jaar is uitgesloten.
 3. Medewerkers van FOX, ANWB en derden die betrokken zijn bij deze actie zijn uitgesloten van deelname.
 4. Deelname aan de actie is gratis.
 5. Er kan per deelnemer / emailadres eenmalig aan de actie worden deelgenomen.

Artikel 2 Gegevens

 1. Om mee te doen aan de actie wordt gevraagd om uw naam en e-mailadres.
 2. U garandeert dat alle verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.
 3. De persoonsgegevens die u ons verstrekt kunnen door ons en aan ons gelieerde ondernemingen ook voor andere doeleinden worden gebruikt, een en ander conform onze privacyverklaring.
 4. Bij deelname aan de winactie geeft u FOX en ANWB toestemming om uw gegevens te gebruiken wanneer u de winnaar bent.
 5. Uw persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij anders is aangegeven en/of noodzakelijk voor het uitreiken van de prijs.

Artikel 3 Hoe en wanneer kunt u meedoen?

 1. Deze actie loopt van 18 maart 2018 t/m 31 mei 2018.
 2. U kunt deelnemen aan de actie door in maximaal 500 tekens antwoord te geven op de vraag: ‘Waarom wil jij deze reis naar Zuid-Afrika winnen?’ De inzender van de meest originele motivatie wint de reis. Prima
 3. Voor 10 juni 2018 zal de winnaar door FOX en ANWB bekend worden gemaakt in de nieuwsbrieven en op de website van FOX.

Artikel 4 Aanwijzing van de winnaars

 1. De winnaar van de actie wordt door FOX, verre reizen van ANWB bepaald. Na sluiting van de actie en uiterlijk voor 10 juni 2018 zal de hoofdprijswinnaar bekend worden gemaakt.
 2. Met de winnaar van de actie zal uiterlijk 10 juni 2018 contact worden opgenomen voor de uitreiking van de prijs om de reisbelevenis te verzorgen.
 3. Indien de reisbelevenis niet binnen 2 maanden na einde van de actie is geboekt door de winnaar, verliest deze winnaar zijn/haar rechten op de prijs en blijft de prijs eigendom van FOX.
 4. Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.

Artikel 5 Prijzen

 1. De hoofdprijs bestaat uit de volgende verre reisbeleving voor twee personen. U wint de reis zoals omschreven op de website via onderstaande link: www.fox.nl/zuid-afrika/privereizen/15-daagse-prive-rondreis-wild-en-wijn-in-culinair-zuid-afrika
 2. Bijkomende kosten bij boeking, eventuele aanvullende kosten en bijkomende kosten ter plaatse zoals omschreven bij elke reis dienen door de winnaar zelf voldaan te worden.
 3. Het vertrek dient plaats te vinden of vertrekdatum dient te zijn voor 31 december 2018. De exacte vertrekdatum wordt in overleg met de winnaar bepaald. Uitgesloten zijn de vertrekmaanden juli en augustus 2018. De prijs is niet inwisselbaar. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van een prijs vervalt deze aan FOX.
 4. De verschuldigde kansspelbelasting komt voor rekening van FOX.
 5. Prijzen zijn strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en kunnen niet ingewisseld worden tegen contanten, goederen, andere prijzen en/of diensten.
 6. Verlengen van de reis is op verzoek mogelijk en tegen betaling.
 7. De prijswinnaars dienen zelf zorg te dragen voor een passende annuleringsverzekering en reisverzekering (mét werelddekking).
 8. De deelnemer aan de aangeboden reis dient 18 jaar of ouder te zijn én in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort, dat bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig moet zijn.
 9. Boeken geschiedt op basis van beschikbaarheid van vluchten en/of accommodatie.
 10. De (reis)voorwaarden en reglementen van FOX, verre reizen van ANWB zijn van toepassing. FOX is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen, het SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Alle voorwaarden zijn van toepassing.

Artikel 7 Aansprakelijkheid en vrijwaring

 1. U erkent dat deelname aan de actie geheel voor eigen risico is.
 2. FOX en ANWB zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die op enige andere wijze verband houdt met de actie, waaronder mede begrepen – doch niet beperkt tot - : ◦de door haar, uitgekeerde prijs;

Artikel 8 Auteursrechten en medewerking

Indien u de winnaar van een prijs bent, geeft u FOX en ANWB hierbij toestemming om uw naam en /of beeldmateriaal waarop u bent afgebeeld (van bijvoorbeeld de prijsuitreiking) te gebruiken voor welke uitingen dan ook die verband houden met deze actie.

Artikel 9 Rechten

 1. FOX en ANWB behouden zich het recht voor te allen tijde uw deelname aan de actie te beëindigen indien u op enige wijze in strijd handelt met deze voorwaarden of enige wettelijke toepasselijke bepaling, zonder dit vooraf aan u te melden, zonder opgave van reden, naar eigen inzicht en zonder dat FOX en ANWB hiervoor aansprakelijk kunnen worden gehouden.
 2. FOX en ANWB behouden zich tevens het recht voor om de actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de prijzen van de actie te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen.

Artikel 10 Contact

 Als u vragen of opmerkingen hebt over de actie, neem dan contact met ons op via: 0252 66 00 00 of marketing@fox.nl.

Artikel 11 Diversen

 1. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde door ons aangepast worden. Wij adviseren daarom de voorwaarden regelmatig te bekijken.
 2. Op deze actie zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing.
 3. Deze actie is in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
 4. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 5. Prijswinnaars verklaren akkoord te gaan met deze algemene actievoorwaarden.