Auto huren Kaapstad

Vele toeristen uit de hele wereld komen jaarlijks naar Kaapstad om de prachtige witte zandstranden en indrukwekkende natuur te bewonderen. Ook op vakantie naar Kaapstad? Met een huurauto kom je écht langs alle plekken! Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven. 

Korting op autohuur Kaapstad voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Kaapstad

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Kaapstad

Kaapstad ligt aan de voet van de Tafelberg en heeft vele bezienswaardigheden. Denk aan indrukwekkende kunstcollecties en fraaie architectuur uit de koloniale tijd. Ook zijn er schitterende natuurparken en wijngebieden te bezoeken in de stad en vind je hier één van de mooiste zee-aquaria ter wereld. Wat ook zeker een aanrader is, is om met de kabelbaan naar de top van de Tafelberg af te reizen!

Waarom autohuur in Kaapstad

Kaapstad is een grote stad met enorm veel bezienswaardigheden. Met een huurauto bezoek je gegarandeerd alle leuke plekken die de stad én de omgeving te bieden hebben! Bezoek bijvoorbeeld een van de stranden net buiten Kaapstad waar je goed kunt (kite)surfen of paragliden. Vanaf het Bloubergstrand heb je een prachtig uitzicht op de Tafelberg!

Populaire bestemmingen om een auto te huren in Zuid-Afrika

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.