Auto huren Zuid-Afrika - All-in formule

Als je veel wilt beleven in Zuid-Afrika, dan is het huren van een auto een must. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur in Zuid-Afrika tegen aantrekkelijke tarieven. Van het Kruger Park naar Kaapstad en van de Garden Route naar de Panorama Route. Zomaar een paar plekken in Zuid-Afrika die een bezoek meer dan waard is. De wegen zijn heel goed te doen, ook de safariparken kan je zelf binnenrijden met je huurauto. Groene bergen, dorre vlaktes, bloemenpracht, blauwe oceanen, mooie steden… Zuid Afrika heeft het allemaal!

Korting op autohuur Zuid-Afrika voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

TIP: ontdek Zuid-Afrika met een huurauto

Zuid-Afrika is een groot land met een prima wegennet. Op sommige plekken bevat de weg kuilen, doe het daar rustig aan. Ze rijden er links. Bewegwijzering is overal duidelijk aanwezig en redelijk simpel, maar ben je niet helemaal zeker van je zaak zorg er dan voor dat je in het bezit bent van een navigatiesysteem.

Spot de Big Five vanuit je huurauto

In vrijwel elk wildpark in Zuid-Afrika zijn ze te zien: de Big Five. Dit zijn de leeuw, olifant, buffel, luipaard en de neushoorn. Het bekendste is het Kruger Park, maar ook het Hluhluwe en Isimangaliso Wetland Park zijn prachtig en vol met wildlife. Fantastisch om doorheen te rijden met de eigen auto.

Bekende autoroutes met een huurauto in Zuid-Afrika

Vlakbij het Kruger Park ligt de ongeveer 200km lange Panorama Route met schitterende uitzichtpunten onderweg zoals de Pinnacles en God's Window. Ook passeer je het mijnstadje Pilgrim's Rest waar ooit goud gevonden is. Langs de zuidkust vind je de beroemde wijnroute langs het Kaapse wijnland met vruchtbare groene valleien, wijngaarden en boomgaarden vol fruit. Een andere populaire autoroute om met de huurauto te doen is de Tuinroute. Deze loopt van Port Elizabeth tot aan Kaapstad. Langs deze route zie je het hele jaar door prachtig bloeiende bloemen en planten.

Populaire bestemmingen om een auto te huren in Zuid-Afrika

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.