SINNER Mohawk: de skibril voor alle weersomstandigheden

De SINNER Mohawk is een high-performance skibril uitgerust met de SINTEC-én TRANS+® technologie in één lens! Deze lenstechnologie biedt uitkomst voor alle weersomstandigheden. De dubbele lensconstructie is voorzien van een polariserend (polarized) SINTEC®-filter welke zorgt voor meer contrast en optimaal waarneembare dieptes tijdens bewolkte/donkere weersomstandigheden.  

De TRANS+®-filter is meekleurend en past zich aan aan de weersomstandigheden: De lens wordt donkerder tijdens zonnige weersomstandigheden en lichter tijdens bewolkte/donkere weersomstandigheden. Dit in een fractie van enkele seconden.

De Mohawk SINTEC/TRANS+® zorgt voor een optimaal zicht, terwijl het zachte, uit 3-lagen bestaande, hypoallergene schuim aan de binnenkant een goede pasvorm garandeert. Het ventilatiesysteem in de skibril zorgt ervoor dat de lens niet beslaat.

Voordeel: onder alle weersomstandigheden het beste zicht en optimaal comfort!

Benieuwd naar deze unieke skibril?

Bekijk de video hieronder of kijk op Sinner.eu voor de verkooppunten.


Meer informatie over Sinner

SINNER wordt gemaakt door eigenzinnige sporters en avonturiers die de wereld afreizen op zoek naar nieuwe inspiratie en uitdagingen. SINNER verwerkt alle ervaringen  in concepten en mixt deze met onze eigen roots en cultuur. Dit vormt de basis voor onze collecties, waarbij innovatie en kwaliteit de belangrijkste eigenschappen zijn.

SINNER is wereldwijd te vinden in meer dan 3.000 winkels, waaronder een aantal van de meest toonaangevende warenhuizen. In 1996 zijn we begonnen als een bedrijf voor sportzonnebrillen, inmiddels staan we bekend als internationaal lifestyle- en sportmerk met een uitgebreide collectie op het gebied van accessoires. 

Volg je dromen net als wij doen! SINNER. As I Am.

Bekijk de SINNER collectie in onze webwinkel