Auto huren New York - All-in met ANWB

New York, wie kent deze waanzinnige stad niet? De stad leeft 24 uur per dag en straalt enorm veel energie uit! Men vliegt dan ook van over de hele wereld naar New York om te genieten van de eigenheid van de stad. Ook op vakantie naar New York? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur New York voor ANWB-leden

ANWB Leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Ontdek New York met een huurauto

Het is natuurlijk niet voor niets dat New York ook wel ‘The City That Never Sleeps’ wordt genoemd. De stad heeft ontzettend veel te bieden en bruist dag en nacht. Bezoek één van de populaire attracties zoals: Empire State Building, American Museum of Natural History of het Guggenheim Museum. Of ga lekker winkelen in één van de indrukwekkende winkelstraten. Even tot rust komen? Breng dan een paar uurtjes door in het rustgevende Central Park.

Waarom autohuur in New York

New York is een gigantische stad! Om alle plekken van deze bruisende stad te ontdekken ben je echter wel een tijd bezig. Zorg dat je zoveel mogelijk van de stad ziet en regel vooraf je huurauto!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.