Auto huren San Francisco - All-in via ANWB

San Francisco is een adembenemende stad met een enorme diversiteit aan culturen, architectuur, bezienswaardigheden en natuur! Je kunt hier gerust weken vakantie houden en je zult je niet vervelen. Ga jij ook deze prachtige stad bezoeken? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur San Francisco voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in San Francisco

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Ontdek San Francisco met een huurauto

San Francisco is de stad van de immigranten, wat je ook duidelijk terugziet in de verdeling van de wijken. Je hebt namelijk de Italiaanse wijk (North Beach), de Chinese wijk (China Town), de Japanse wijk (Japan Town) en de Mexicaanse wijk (The Mission). De stad is daarnaast vergeven van de prachtige bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de beroemde Golden Gate Bridge of de Alcatraz gevangenis, waar ooit de beroemde Al Capone gevangen zat!

Waarom autohuur in San Francisco

San Francisco is een gigantische stad waar ontzettend veel te zien en te doen valt. Maar ook de omgeving heeft veel te bieden! Bezoek bijvoorbeeld het dorpje Carmel met een sfeer uit de achttiende eeuw, of Big Sur met zijn prachtige stranden. Wil je alles uit je vakantie halen? Boek dan een huurauto en ontdek het échte San Fransisco!

Populaire locaties voor een huurauto in Amerika

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.