Auto huren Orlando - All-in met ANWB

Orlando is één van de belangrijkste toeristische bestemmingen van de staat Florida. Dit komt voornamelijk door de grote pretparken als Disney World Resort. Maar de stad heeft veel meer te bieden! Ga jij Orlando ontdekken? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Orlando voor ANWB-leden

ANWB Leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Orlando

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Ontdek Orlando met een huurauto

De kans dat je als toerist in de binnenstad van Orlando terechtkomt is vrij klein, doordat de meeste toeristen zich beperken tot de pretparken. Dit is jammer, want de stad zelf heeft ook ontzettend veel te bieden! Aan de ene kant kun je genieten van een historisch centrum met mooie oude gebouwen, maar aan de andere kant zie je ook veel van de moderne hoge Amerikaanse hoogbouw in het hart van de stad. Even genieten van de rust? Maak dan een wandeling door het park rondom Lake Eola!

Waarom autohuur in Orlando

Orlando is een gigantische stad en heeft ontzettend veel te bieden. Van enorme pretparken, tot een historische binnenstad en mooie bezienswaardigheden. Zorg dat je niets mist van deze indrukwekkende stad en boek veilig je huurauto via ANWB en Sunny Cars!

Populaire locaties voor een huurauto in Amerika

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.