Auto huren Miami - All-in met de ANWB

Miami staat bekend om het warme klimaat en het bruisende uitgaansleven, maar heeft veel meer dan dat te bieden! Ga je op vakantie of stedentrip naar deze geweldige stad? Via de ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Miami voor ANWB-leden 

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Miami

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Ontdek Miami met een huurauto

Miami heeft een bruisend uitgaansleven, dure hotels en interessante musea en andere culturele instellingen. Toch blijft de grootste trekpleister het strand, waar de temperaturen in de zomer aardig oplopen! Breng een bezoek aan Coconut Grove, een luxe buurt in het zuiden van Miami met een prachtige natuur en twee musea: het Vizcaya Museum & Gardens en het Miami Museum of Science. Of ga naar Little Havana, een wijk in het centrum van de stad waar veel Cubaanse immigranten wonen. Ook kun je in Miami fantastisch shoppen in één van de grote winkelcentra.

Waarom autohuur in Miami

Miami is een veelzijdige stad en biedt voor ieder wat wils! Om alle leuke plekken van de stad te ontdekken is het boeken van een huurauto een goede uitkomst. Ook kun je met de auto een groter deel van de prachtige staat Florida bewonderen. Regel hier je huurauto tegen aantrekkelijke tarieven!

Populaire locaties voor een huurauto in Amerika

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.