Auto huren Los Angeles

Via ANWB regel je via Sunny Cars je huurauto in Los Angeles tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Los Angeles voor ANWB-leden

ANWB Leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Los Angeles

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Ontdek Los Angeles met een huurauto

Los Angeles is een stad vol met bezienswaardigheden en wordt ook wel de ‘American Dream’ genoemd. Het is niet alleen de grootste stad van California, maar ook de op één na grootste stad van Amerika. Ga je ook op vakantie naar Los Angeles? Boek gemakkelijk en veilig een huurauto via ANWB en Sunny Cars!

Tips om te doen in Los Angeles

In Los Angeles hoef je je geen minuut te vervelen! De stad bestaat uit talloze bezienswaardigheden en mooie, populaire stranden. Denk aan de stranden van Santa Monica, Malibu, Venice of Huntington Beach. Ook staat de stad natuurlijk bekend om zijn filmindustrie, waardoor een bezoek aan de Hollywood Walk of Fame niet mag missen! En wat dacht je van het bekende symbool van de stad? Reis af naar de Hollywood Hills om de grote letters te bewonderen.

Waarom autohuur in Los Angeles

Los Angeles is een enorme stad en de bezienswaardigheden liggen dan ook zeer verspreid. Je zult nogal wat kilometers moeten maken om alles te kunnen bekijken, wat een huurauto eigenlijk onmisbaar maakt. Ontdek op je gemak alle mooie plekjes die de stad te bieden heeft en huur hier veilig je auto!

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Populaire locaties voor een huurauto in Amerika

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.