Autohuur Amerika - All-in via de ANWB

Ontdek San Francisco, ga op stap in Los Angeles, verover New York, waag een gokje in Las Vegas of geniet van de zon in Florida. Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. Of je nu graag steden bezoekt, de ongerepte natuur in trekt of liefhebber bent van soul, rock of de blues, in dit uitgestrekte heb je het voor het uitzoeken. Amerika leent zicht uitstekend voor het huren van een auto, zeker met de bijzonder aantrekkelijke tarieven voor autohuur in Amerika. Via ANWB regel je via Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Amerika voor ANWB-leden

ANWB Leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Amerika

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: Ontdek Amerika met een huurauto

De stad New York is natuurlijk een avontuur op zich. De grootste stad van Amerika, gelegen in de staat New York is volop voorzien van monumenten en wijken welke bekend zijn over de hele wereld. Denk aan het vrijheidsbeeld, het Empire State Building, Broadway etc. New York  is het startpunt voor een ontdekkingsreis door de oostelijke staten van Amerika.

Het zuiden van Amerika is vooral bekend vanwege beroemde muzieksteden als New Orléans, Memphis en Nashville, met blues, dixieland, soul, country & western en rock 'n roll. Hoe kom je van oost naar zuid? Met een huurauto natuurlijk. Een auto huren in Amerika is bijzonder eenvoudig.

Leuk om te zien of te doen?!

Bezoek de nieuwe One World Trade Center in New York. Waag een gokje in Las Vegas. Leef je uit in de uitgaanswijk Art Deco in Miami met de talrijke gezellige terrasjes, bars en restaurants. Discover ‘the West’, Onderga de echte Western ervaring in de Rocky Mountains. Doorkruis de vele natuurparken als Yellow Stone park, Grand Canyon, en Bryce Canyon. Ervaar Route 66 met je eigen huurauto.

Waarom een auto huren in Amerika?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Want onze huurauto’s zijn helemaal all-inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief. Met top leveranciers als Alamo en National is de kwaliteit gegarandeerd.

Populaire locaties voor een huurauto in Amerika

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.