Reizen met de Thalys

In 3 uur naar Parijs!

Dé hogesnelheidstrein tussen Nederland, België en Frankrijk. Met de Thalys reis je op topsnelheid naar Antwerpen, Brussel en Parijs.

Dienstregeling Thalys

Elke dag rijdt de Thalys elf keer naar Brussel en negen keer naar Parijs met een snelheid van 300 km/u. Onderweg kun je ontspannen en is er gelegenheid om te werken. Ook binnen Nederland kun je voor de Thalys kiezen, zo ben je in 43 minuten van Amsterdam naar Rotterdam en in nog geen half uur van Schiphol naar Rotterdam.

Zon-Thalys en Ski-Thalys

In juli en augustus op elke zaterdag rijdt de Thalys direct naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille vanaf Amsterdam Centraal. Ideaal om door te reizen naar de Alpen of kustplaatsen. In de wintermaanden kun je rechtstreeks naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-St-Maurice.

Klassen in de Thalys

Wil je graag kunnen genieten van extra voordelen zoals meer beenruimte, gratis catering aan de zitplaats en Wifi, dan is Comfort 1 (1e klas) wat voor je. De andere optie is Comfort 2 (2e klas). Ook hier kun je gebruik maken van Wifi, maar tegen betaling. Exclusief in de Thalys is 'Le Salon'. Hier heb je privacy en comfort en kun je bijvoorbeeld vergaderen. Ook kun je gebruik maken van de catering om wat te eten en drinken of om alvast kaartjes voor de Parijse en Brusselse metro te kopen.

Ticket boeken

Drie maanden van tevoren kun je tickets voor de Thalys boeken. Hoe eerder je boekt, hoe voordeliger het is.