Etappe 9 Tour de France 2018: overnachten langs de route

Van Arras naar Roubaix (zondag 15 juli)

Deze etappe  wachten de gevreesde kasseienstroken op het peleton. In een rit van 154 kilometer rijden de renners van Arras naar Roubaix. Zoek en boek hier je camping of hotel langs de route.

De Hel van het Noorden (Parijs-Roubaix) wacht vandaag, inclusief 15 gevreesde kasseienstroken én de aankomst in het befaamde Vélodrome van Roubaix, waar je een eeuw wielergeschiedenis kunt ruiken. Overigens, Roubaix is een Ville d’Art et d’Histoire. Tip: La Piscine, een museum voor kunst en nijverheid, in een voormalig zwembad in art deco-stijl. Ook fijn: kuieren over de Grande Place. En mocht u zich hier vervelen, wat niet erg waarschijnlijk is, dan kun je hier zo op de sneltram stappen, die in 20 minuten naar het hart van zusterstad Lille zoeft. Ook weer zo’n stad die zwaar onderschat wordt, qua schoonheid en vermaak. Kathedraal, citadel, Palais des Beaux Arts (met werk van o.m. Rubens, Breughel, Monet, Raphael en Rodin) en Grande Place, het is allemaal mooi. Wat weer niet wegneemt dat de twee mooiste pleinen van vandaag - volgens onze subjectieve mening - in Arras liggen, de startplaats.

Regel je hotel langs de route

Ben je van plan om de etappe bij te wonen en zoek je een hotel om in te overnachten?

Zoek en boek je hotel in startpunt Arras
Zoek en boek je hotel in eindpunt Roubaix
Zoek en boek je hotel elders langs de route

Liever kamperen?

Boek je camping eenvoudig en snel op ANWBCamping.nl.

Tour de France 2018: alle etappes bij elkaar

Benieuwd wat er te zien is langs en rondom de andere 20 etappes van de Tour de France 2018? In ons overzicht vind je alle etappes inclusief start- en eindpunt met (uiteraard) toeristische tips en de mogelijkheid om gelijk je overnachting te regelen.

Terug naar het overzicht

Misschien vind je dit ook interessant

De etappes van de Tour de France 2018: waar en wanneer? 
Actuele verkeersinformatie Frankrijk 
Op vakantie naar Frankrijk? Bekijk onze tips!