Etappe 6 Tour de France 2018: overnachten langs de route

Van Brest naar Mûr-de-Bretagne (donderdag 12 juli)

In deze etappe rijdt het peloton wederom door Bretagne. Aan het einde wacht een klim van 2 km lang met een stijgingspercentage van 6,9%. Zoek en boek hier je camping of hotel langs de route.

Ook vandaag raast het peloton door Bretagne. Aan het einde van de rit wacht de Mûr-de-Bretagne (stijgingspercentage 6,9% en 2 km lang) die twee keer bedwongen dient te worden. En ja, het Bretonse binnenland is bijzonder, denk aan menhirs, druïden, dwaallichten en korrigans (bloedmooie elfjes die kinderen stelen). Maar nóg spectaculairder is de kust: beukende zee, gigantische getijdenverschillen, bizar gevormde roze rotsen en slikplaten met zeesterren en warrig wier. Plus: een trits van vuurtorens op wild romantische plekken, zoals de Phare de Creach en de Phare de Saint-Mathieu. Aantrekkelijk om zelf te ontdekken óf om langs te reizen met een georganiseerde reis, zoals deze 10-daagse rondreis vuurtorens van Bretagne.

Regel je hotel langs de route

Ben je van plan om de etappe bij te wonen en zoek je een hotel om in te overnachten?

Zoek en boek je hotel in startpunt Brest
Zoek en boek je hotel in eindpunt Mûr-de-Bretagne
Zoek en boek je hotel elders langs de route

Liever kamperen?

Boek je camping eenvoudig en snel op ANWBCamping.nl.

Tour de France 2018: alle etappes bij elkaar

Benieuwd wat er te zien is langs en rondom de andere 20 etappes van de Tour de France 2018? In ons overzicht vind je alle etappes inclusief start- en eindpunt met (uiteraard) toeristische tips en de mogelijkheid om gelijk je overnachting te regelen.

Terug naar het overzicht

Misschien vind je dit ook interessant

De etappes van de Tour de France 2018: waar en wanneer? 
Actuele verkeersinformatie Frankrijk 
Op vakantie naar Frankrijk? Bekijk onze tips!