Etappe 4 Tour de France 2018: overnachten langs de route

Van La Baule naar Sarzeau (dinsdag 10 juli)

De 4e etappe van de Tour telt 192 kilometer. De renners rijden van La Baule naar Sarzeau. Zoek en boek hier je camping of hotel langs de route.

De laatste 4 kilometer van vandaag zijn kaarsrecht, daar in Sarzeau, aan de zuidkust van Bretagne. Nooit eerder stopte een etappe hier, maar de huidige voorzitter van de Internationale Wielerunie, David Lappartient, is hier de burgemeester, dus… Sazeau ligt overigens op het Presqu’île de Rhuys (Schiereiland van Rhuys), dat de Golf van Morbihan van de Baai van Quiberon scheidt, en ook de Atlantische stranden zijn niet ver weg.

Kortom, hier moet je zijn indien je houdt van zand, zout & zilt, van oesters, garnalen & andere fruits de mer. Iets anders: La Baule, de startplaats vandaag, ligt niet ver Saint-Nazaire. En daar kun je, naast Escal’Atlantic (een fraai museum over de oceaanstomers van weleer, vol vertrekkende gelukzoekers) ook het strandje vinden waarop Jacques Tati zijn komische film Les Vacances de Monsieur Hulot (1953) maakte. Nationaal erfgoed, en dus voor Fransen belangrijker dan werelderfgoed. Oui, oui!

Regel je hotel langs de route

Ben je van plan om de etappe bij te wonen en zoek je een hotel om in te overnachten?

Zoek en boek je hotel in startpunt La Baule
Zoek en boek je hotel in eindpunt Sarzeau
Zoek en boek je hotel elders langs de route

Liever kamperen?

Boek je camping eenvoudig en snel op ANWBCamping.nl.

Tour de France 2018: alle etappes bij elkaar

Benieuwd wat er te zien is langs en rondom de andere 20 etappes van de Tour de France 2018? In ons overzicht vind je alle etappes inclusief start- en eindpunt met (uiteraard) toeristische tips en de mogelijkheid om gelijk je overnachting te regelen.

Terug naar het overzicht

Misschien vind je dit ook interessant

De etappes van de Tour de France 2018: waar en wanneer? 
Actuele verkeersinformatie Frankrijk 
Op vakantie naar Frankrijk? Bekijk onze tips!