Etappe 3 Tour de France 2018: overnachten langs de route

Ploegentijdrit Cholet (maandag 9 juli)

In de 3e etappe van de Tour de France rijden de renners een ploegentijdrit van 35 kilometer met start- en eindpunt Cholet. Zoek en boek hier je camping of hotel langs de route.

Ploegentijdrit met start én finish in Cholet (gelegen in de Loirestreek), wat dit plaatsje voor vandaag the place to be maakt, maar veel bezienswaardiger is Nantes, 65 km verderop. Een stad van de kunst. In het centre ville tref je tal van musea en galeries aan, naast pareltjes van klassieke cultuur (zoals de kathedraal) en moderne architectuur. Dan is er ook nog een middeleeuws kasteel, de fontein op de Place Royal, de oude koekjesfabriek van LU én een draaimolen van drie verdiepingen. Plus: de Grote Olifant (na een check-up van drie maanden). Mechanisch, maar op een vreemde manier toch levensecht. Piepend, brullend en spuitend stampt hij rond. En oh ja, er zijn er ook nog honderd terrasjes. Want kunst is leuk, maar je moet er wel wat drinken bij hebben.

Regel je hotel langs de route

Ben je van plan om de etappe bij te wonen en zoek je een hotel om in te overnachten?

Zoek en boek je hotel in Cholet
Zoek en boek je hotel elders langs de route

Liever kamperen?

Boek je camping eenvoudig en snel op ANWBCamping.nl.

Tour de France 2018: alle etappes bij elkaar

Benieuwd wat er te zien is langs en rondom de andere 20 etappes van de Tour de France 2018? In ons overzicht vind je alle etappes inclusief start- en eindpunt met (uiteraard) toeristische tips en de mogelijkheid om gelijk je overnachting te regelen.

Terug naar het overzicht

Misschien vind je dit ook interessant

De etappes van de Tour de France 2018: waar en wanneer? 
Actuele verkeersinformatie Frankrijk 
Op vakantie naar Frankrijk? Bekijk onze tips!