Slotetappe Tour de France 2018: overnachten langs de route

Van Houilles naar de Champs-Élysées (zondag 29 juli)

De laatste etappe, etappe 21, is nog 115 kilometer. Met acht snelle ronden op de Champs-Élysées neemt het peloton afscheid van het Tour de France-publiek. Zoek en boek hier je camping of hotel langs de route.

Jij weet het, ik weet het en Audrey Hepburn wist het ook: ‘Parijs is altijd een goed idee!’ Dus kunnen we er kort over zijn. Ga vroeg naar Gare Montparnasse, voor die geweldige rommelmarkt op zaterdag en zondag, de Marché de Puces de la Porte de Vanves. Kijk, die Eiffeltoren, kunst-tempel Centre Pompidou (tip: ga hier het dak op voor het uitzicht), de Arc de Triomphe en het Louvre, dat kan allemaal daarna wel. Of ga gewoon wat lopen, over de 222 treden naar de Sacre Coeur of langs de Seine naar de Notre-Dame. Tip: neem de ANWB-gids Ontdek Parijs mee: 288 pagina’s zinnige info, met uitneembare kaart. Altijd handig, alle smartphones ten spijt. Want juist een kaart maakt verdwalen mogelijk. Zodat je dat ene kleine terrasje vindt, dat zelfs wij niet kennen. Waar je een glas wijn bestelt. Een half uur later zal het je een zorg zijn wie vandaag de Tour de France wint. Santé!  

Regel je hotel langs de route

Ben je van plan om de etappe bij te wonen en zoek je een hotel om in te overnachten?

Zoek en boek je hotel in startpunt Houilles
Zoek en boek je hotel in eindpunt Parijs
Zoek en boek je hotel elders langs de route

Liever kamperen?

Boek je camping eenvoudig en snel op ANWBCamping.nl.

Tour de France 2018: alle etappes bij elkaar

Benieuwd wat er te zien is langs en rondom de andere 20 etappes van de Tour de France 2018? In ons overzicht vind je alle etappes inclusief start- en eindpunt met (uiteraard) toeristische tips en de mogelijkheid om gelijk je overnachting te regelen.

Terug naar het overzicht

Misschien vind je dit ook interessant

De etappes van de Tour de France 2018: waar en wanneer? 
Actuele verkeersinformatie Frankrijk 
Op vakantie naar Frankrijk? Bekijk onze tips!