Etappe 17 Tour de France 2018: overnachten langs de route

Van Bagnères-de-Luchon naar Col de Portet (woensdag 25 juli)

In de 17e etappe in de Tour de France van 2018 staat een korte bergetappe van 65 kilometer op de planning. Zoek en boek hier je camping of hotel langs de route.

Een erg korte bergetappe met finish bergop, maar wij blijven in de startplaats: Bagnères-de-Luchon. Een kuuroord, elegant en vermaard. Kuier hier ijslikkend over de Allée d’Etigny, tussen winkels en thermen in belle époque panden. Al meer dan tweeduizend jaar wordt er hier gekuurd. Door koningen, prinsen, grote schrijvers (o.m. Gustave Flaubert & Guy du Maupassant) en gewone stervelingen, en nu nog schuifelen er in badjas gehulde wellnessers achter de gebrandschilderde ramen. Want ja, het is zonder meer prettig toeven in Luchon, al riekt het hier wel wat naar vergane glorie. Voor wie meer actie wil: rond het bergstadje kun je heel mooi wandelen (langs o.m. bergmeren en watervallen), fietsen, parapenten, mountainbiken, mobil-boarden, canyoning enzovoort.

Regel je hotel langs de route

Ben je van plan om de etappe bij te wonen en zoek je een hotel om in te overnachten?

Zoek en boek je hotel in startpunt Bagnères-de-Luchon
Zoek en boek je hotel in eindpunt Col de Portet
Zoek en boek je hotel elders langs de route

Liever kamperen?

Boek je camping eenvoudig en snel op ANWBCamping.nl.

Tour de France 2018: alle etappes bij elkaar

Benieuwd wat er te zien is langs en rondom de andere 20 etappes van de Tour de France 2018? In ons overzicht vind je alle etappes inclusief start- en eindpunt met (uiteraard) toeristische tips en de mogelijkheid om gelijk je overnachting te regelen.

Terug naar het overzicht

Misschien vind je dit ook interessant

De etappes van de Tour de France 2018: waar en wanneer? 
Actuele verkeersinformatie Frankrijk 
Op vakantie naar Frankrijk? Bekijk onze tips!