Etappe 13 Tour de France 2018: overnachten langs de route

Van Bourg d'Oisans naar Valence (vrijdag 20 juli)

De 13e etappe van de Tour de France start in Bourg d'Oisans en finisht in Valence. Zoek en boek hier je camping of hotel langs de route.

Valence is ook weer zo’n stad waar menig vakantievierder aan voorbij raast, op weg naar de Provence en de Middellandse Zee. Want waarom zou je hier stoppen? We geven opnieuw 4 redenen:

  1. Flaneer door Valence dat, nu door een ingrijpend plan de Haussmangevels, pleinen en boulevards zijn opgeknapt, haar oude grandeur heeft hersteld.
  2. Slenter over/door/naar de Place de la Pierre, de St-Apollinaire-kathedraal en de Peynet-kiosk (dé ontmoetingsplaats voor geliefden, met uitzicht tot ver over de Rhône).
  3. Kuier langs het Huis der Hoofden (16de eeuw) en het huis waar de jonge Napoleon (toen nog slechts luitenant) tijdelijk woonde.
  4. Ga de stad uit, voor een rit door de Drôme, een route door heel veel gele brem, rode klaprozen en paarse lavendel.En stop dan in dorpen als Bourdeaux en Dieulefit, voor een drankje en/of om even tv te kijken. Wellicht zie je de finish in Valence.

Regel je hotel langs de route

Ben je van plan om de etappe bij te wonen en zoek je een hotel om in te overnachten?

Zoek en boek je hotel in startpunt Bourg d'Oisans
Zoek en boek je hotel in eindpunt Valence
Zoek en boek je hotel elders langs de route

Liever kamperen?

Boek je camping eenvoudig en snel op ANWBCamping.nl.

Tour de France 2018: alle etappes bij elkaar

Benieuwd wat er te zien is langs en rondom de andere 20 etappes van de Tour de France 2018? In ons overzicht vind je alle etappes inclusief start- en eindpunt met (uiteraard) toeristische tips en de mogelijkheid om gelijk je overnachting te regelen.

Terug naar het overzicht

Misschien vind je dit ook interessant

De etappes van de Tour de France 2018: waar en wanneer? 
Actuele verkeersinformatie Frankrijk 
Op vakantie naar Frankrijk? Bekijk onze tips!