Etappe 11 Tour de France 2018: overnachten langs de route

Van Albertville naar La Rosière (woensdag 18 juli)

De 11e etappe van de Tour de France voert in 175 kilometer van Albertville naar La Rosière. Zoek en boek hier je camping of hotel langs de route.

Opnieuw een dag in de Alpen, eindigend in La Rosière, een wintersportdorp. Zonder betonkloshotels en andere lelijke hoogbouw, maar toch vinden we dit niet het mooiste plekje van de Franse Alpen. Vandaar onze tip: rij een stukje verder, naar Bonneval, Frankrijks hoogstgelegen dorp, aan de voet van de Col d’Isère. En ga 1 of 2 dagen wandelen. Boven de boomgrens langs de Arc naar het Cirque des Evettes, een glaciaal amfitheater met spiegelende bergmeren. Pal hiernaast staat de Réfuge des Evettes, een vrij spartaans onderkomen voor de nacht, maar de ligging maakt alles goed. Voor de avond raadt Veronique, die deze hut bestiert, een wandelingetje onder duizend sterren aan, naar de Roc de Pareis. En de volgende ochtend loop je dan, via gletsjer, waterval, gentianen en het gehucht Écot, weer terug naar Bonneval. Tips voor de nacht: de Auberge d’Oul in Bonneval-sur-Arc en die Refuge des Evettes.

Regel je hotel langs de route

Ben je van plan om de etappe bij te wonen en zoek je een hotel om in te overnachten?

Zoek en boek je hotel in startpunt Albertville
Zoek en boek je hotel in eindpunt La Rosière
Zoek en boek je hotel elders langs de route

Liever kamperen?

Boek je camping eenvoudig en snel op ANWBCamping.nl.

Tour de France 2018: alle etappes bij elkaar

Benieuwd wat er te zien is langs en rondom de andere 20 etappes van de Tour de France 2018? In ons overzicht vind je alle etappes inclusief start- en eindpunt met (uiteraard) toeristische tips en de mogelijkheid om gelijk je overnachting te regelen.

Terug naar het overzicht

Misschien vind je dit ook interessant

De etappes van de Tour de France 2018: waar en wanneer? 
Actuele verkeersinformatie Frankrijk 
Op vakantie naar Frankrijk? Bekijk onze tips!