Etappe 10 Tour de France 2018: overnachten langs de route

Van Annecy naar Le Grand-Bornand (dinsdag 17 juli)

In de tiende etappe trekt de Tour de Alpen in. De etappe gaat in 159 kilometer van Annecy naar Le Grand-Bornand. Zoek en boek hier je camping of hotel langs de route.

Vanuit Annecy, welgelegen aan het fonkelende Lac d’Annecy, trekt de Tour de Alpen in. Om in finishplaats Le Grand-Bornand aan te komen, dienen dan ook bergpassen bedwongen te worden. Met als laatste (15 km voor de streep): de Col de la Colombière (1618 m). Klinkt erg zwaar en dat is het ook, tenzij je een e-bike huurt. Want daarmee kunnen ook ongetrainde goden in de bergen fietsen. En dat huren kan hier overal. Wij probeerden het uit, met een 50- en een 60-plusser. Dit duo huurde twee e-bikes en reed hiermee de Tour des Bauges, een tocht van 4 dagen, in 4 etappes van circa 40 kilometer. Over petit cols als de Col du Chat (638 m), langs het Lac du Bourget en tot op de top van de Semnoz (Categorie 1/1700 m). Conclusie: ‘Voor alle routes in de Savoie is de e-bike een formidabel hulpmiddel!’. En bedenk hierbij dan dat deze regio meer 100 uitgezette routes kent.

Regel je hotel langs de route

Ben je van plan om de etappe bij te wonen en zoek je een hotel om in te overnachten?

Zoek en boek je hotel in startpunt Annecy
Zoek en boek je hotel in eindpunt Le Grand-Bornand
Zoek en boek je hotel elders langs de route

Liever kamperen?

Boek je camping eenvoudig en snel op ANWBCamping.nl.

Tour de France 2018: alle etappes bij elkaar

Benieuwd wat er te zien is langs en rondom de andere 20 etappes van de Tour de France 2018? In ons overzicht vind je alle etappes inclusief start- en eindpunt met (uiteraard) toeristische tips en de mogelijkheid om gelijk je overnachting te regelen.

Terug naar het overzicht

Misschien vind je dit ook interessant

De etappes van de Tour de France 2018: waar en wanneer? 
Actuele verkeersinformatie Frankrijk 
Op vakantie naar Frankrijk? Bekijk onze tips!