Auto huren Valencia

In Valencia beleef je het échte Spanje! Met een stedentrip naar Valencia weet je dan ook zeker dat je goed zit! Ga je ook op vakantie naar Valencia? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Valencia voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Valencia

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Valencia

In Valencia is meer dan genoeg te beleven. De stad beschikt over prachtige stranden, een Mediterraans klimaat, een schat aan musea, heerlijke restaurantjes en een bruisend nachtleven. Ook heeft Valencia indrukwekkende gebouwen, bezoek bijvoorbeeld de prachtige Gotische kathedraal of de Ciudad de las Artes y Ciencias, oftewel de Stad van Kunst en Wetenschap. Je zult je in elk geval nooit vervelen!

Waarom autohuur in Valencia

Valencia is een prachtige, veelzijdige stad met vele mooie plekjes. Boek een huurauto en bezoek al deze plekken. Ontdek wat Valencia én de omgeving allemaal te bieden heeft! In de gehele regio vind je authentieke vissersdorpjes, idyllische stranden en een indrukwekkende natuur.

Populaire bestemmingen om een auto te huren in Spanje

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.