Auto huren Tenerife

Ga je op vakantie naar Tenerife? Dankzij de passaatwind is het klimaat erg aangenaam. Met een gemiddelde temperatuur van 19 graden in de winter en 25 graden in de zomer is het heel het jaar door een prima bestemming. Een auto huren op Tenerife kan met bijzonder aantrekkelijke tarieven, zodat je het grootste eiland van de Canarische eilanden rustig kan ontdekken. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Tenerife voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto op Tenerife

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Ontdek cultuur en meer met een huurauto

Een auto huren op Tenerife is een goede manier om het eiland te verkennen. Rijdt naar de vulkaan Pico Del Teide, de hoogste vulkaan van Spanje. Je kunt er naar een hoogte van 3530 meter gaan met de kabellift. Ontdek de prachtige landschappen van het omringende nationale park waar je je zo nu en dan waant op een maanlandschap.

De meeste bezoekers van Tenerife gaan naar het eiland vanwege de stranden en het lekker weer. Je kunt er echter ook prima watersport beoefenen of met de fiets een mooie tocht maken.

Door een auto te huren op Tenerife beleef je meer van het eiland. Bezoek bijvoorbeeld eens de meest authentieke badplaats van Tenerife, Garachico, gelegen aan de noordkust. Hier vind je ook de natuurlijke zoutwaterbaden, die een bezoek meer dan waard zijn.

Waarom een auto huren op Tenerife?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Een auto huren op Tenerife is helemaal all-inclusive dankzij onze partner Sunny Cars. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.

Populaire bestemmingen om een auto te huren in Spanje

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.