Auto huren Sevilla

De Spaanse stad Sevilla is een prachtige, betoverende stad en wordt dan ook door velen als mooiste stad van Spanje bestempeld. Ook op stedentrip of vakantie naar Sevilla? Mis niets en geniet van al het moois dat de stad je te bieden heeft. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Sevilla voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Sevilla

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Sevilla

De hoofdstad van de Spaanse regio Andalusië heeft het grootste historische centrum van Europa vol met monumenten, indrukwekkende musea, romantische parken en gezellige winkeltjes. De stad is beroemd door de mix van Katholieke en Islamitische bouwwerken, ook wel de Mudejar-architectuur genoemd. Een goed voorbeeld hiervan is de Real Alcázar, het koninklijk paleis van de stad. Wil je graag winkelen? In het centrum van de stad vind je een ruim aanbod aan leuke winkeltjes en boetiekjes. En vergeet natuurlijk niet heerlijke tapas te eten in één van de sfeervolle restaurants!

Waarom autohuur in Sevilla

Om alle indrukwekkende bezienswaardigheden te bewonderen en alle mooie plekjes van de stad te ontdekken is het boeken van een huurauto een zeer goede uitkomst. Ook in de omgeving van de stad is namelijk erg veel te doen en te zien, waar je zonder auto niet snel komt. Regel hier veilig je huurauto!

Populaire bestemmingen om een auto te huren in Spanje

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.