Auto huren Málaga

Vlieg je naar Málaga, dan is het eenvoudig om met een huurauto vanaf het vliegveld in Málaga door te rijden naar je vakantiebestemming. Zo heb je volledige vrijheid om tijdens je vakantie alles te zien en te beleven in en om Málaga! Via ANWB regel je bij Sunny Cars eenvoudig je huurauto in Malaga tegen aantrekkelijke tarieven. 

Korting op autohuur Malaga voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Malaga

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Málaga met een huurauto

Málaga, de op één na grootste stad van Andalusië, ligt aan de Middellandse Zee. Málaga heeft het allemaal, of je nu houdt van strand en zee, cultuur, de Spaanse zon, dit alles zorgt ervoor dat een verblijf altijd perfect is. Rij naar lokale markten voor heerlijke streekgerechten, naar tapas restaurants of naar de wijnboer met die ene lekkere wijn. Of tuf met je huurauto naar het geboortehuis van de schilder Picasso of de kathedraal La Manquita.

Waarom autohuur in Málaga

Genieten en zoveel mogelijk zien van Andalusië? Málaga is een uitstekend startpunt voor een autorondreis door Andalusië met must sees het Alhambra en steden als Granada en Sevilla. Regel dus snel je autohuur in Málaga want dan heb je pas écht vakantie! De huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all-inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief.

Populaire bestemmingen om een auto te huren in Spanje

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.