Auto huren Bilbao

In het Noorden van Spanje vormt Bilbao het economische en culturele hart van de regio Baskenland. Na een mindere periode heeft de stad zich enorm ontwikkeld en biedt Bilbao nu moderne kunst en architectuur met authentieke Baskische elementen. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Bilbao voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service!

Zoek een huurauto in Bilbao

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Bilbao

De trekpleister van Bilbao is het Guggenheim. Ontworpen door architect Jack O. Gehry werd het in 2002 uitgeroepen tot museum van het jaar, met onder meer werken van Savador Dalí en Picasso. Ben je op zoek naar de lekkerste lokale spijsen en producten, dan moet je naar Mercado de la Ribera, met tientallen kraampjes in 10.000 m2 verspreid over 3 verdiepingen. Geen trek? Dan toch even langs om naar de prachtige art deco-elementen te kijken. Dat je nu makkelijker de hele stad door kan wandelen is mede mogelijk door de Zubizuri loopbrug. De vloer van deze indrukwekkende brug is van glas. Door de Zubizuri zijn beide zijden van de rivier makkelijk te voet bereikbaar. Uitgelopen? Je verwacht het misschien niet maar Bilbao heeft ook een strand! Op slechts 20 minuutjes met de metro is er een aantal heerlijke stranden voor watersport of spel.

Waarom autohuur in Bilbao

Wijnlliefhebbers kunnen net buiten Bilbao de bekendste wijnstreek van Spanje ontdekken. In La Rioja kun je traditionele bodega’s bezoeken en je favoriete wijntje proeven in een adembenemende omgeving. Op zo’n 100 kilometer ligt middenin La Rioja het schitterende plaatse Logroño. Een leuke stad om heerlijk door te slenteren. Zeker in de zomermaanden leeft men op straat en kan men overal heerlijk een wijntje drinken met wat tapas. Rijdt ook eens naar Pamplona – bekend om zijn stierenrennen of naar San Sebastian aan de noordkust van Spanje. Een huurauto via ANWB en Sunny Cars is onmisbaar bij een stedentrip naar Bilbao.

Populaire bestemmingen om een auto te huren in Spanje

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.