Auto huren Palma de Mallorca

Palma de Mallorca is de grootste stad en de hoofdstad van het Spaanse eiland Mallorca. Het is een bruisende stad met veel mooie en gezellige plekjes. Ga je ook op vakantie naar Palma de Mallorca?  Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Palma de Mallorca voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Palma de Mallorca

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Palma de Mallorca

Palma de Mallorca wordt ook wel klein Barcelona genoemd. Met de prachtige natuur, aantrekkelijke klimaat en fijne cultuur is dit een zeer populaire plek onder toeristen. De stad bruist van het leven en je kunt hier tot laat genieten van het nachtleven. Ook de bezienswaardigheden zijn erg indrukwekkend, van kathedralen en kunstschatten tot aan stadspaleizen en de prachtige haven. En je kunt in Palma de Mallorca natuurlijk ook erg lekker eten, er is een ruim aanbod aan restaurants te vinden die heerlijke lokale specialiteiten serveren!

Waarom autohuur in Palma de Mallorca

Palma de Mallorca heeft erg veel te bieden voor toeristen. Ook op de rest van het eiland Mallorca is veel te ontdekken! Met een huurauto kom je dan ook overal en ontdek je het échte Mallorca!

Populaire bestemmingen om een auto te huren in Spanje

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.