Auto huren Gerona

Gerona is een middelgrote stad in het noordoosten van Spanje, op een goed uur rijden van Barcelona vandaan. De stad is misschien niet de eerste waar je aan denkt bij een stedentrip naar Spanje, maar zeker wel de moeite waard om te bezoeken! Om de stad én de omgeving te ontdekken is het boeken van een huurauto een goede uitkomst! Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Gerona voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service!

Zoek een huurauto in Gerona

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Gerona

Tijdens je vakantie in Gerona kun je heerlijk door de vele kleine straatjes slenteren zonder je te vervelen, want overal in de stad zijn wel sporen te vinden van de lange geschiedenis. Ook beschikt de stad over gezellige pleintjes waar je onder het genot van een hapje en een drankje van de heerlijke Spaanse zon kunt genieten. Het historische centrum leent zich bij uitstek om te winkelen, er zijn hier namelijk tal van unieke winkeltjes en boetiekjes te vinden.

Waarom autohuur in Gerona

Gerona is een prachtige stad, maar niet al te groot. Vandaar dat een bezoek aan Gerona in combinatie met een bezoek aan een andere stad vaak een goede oplossing is. Denk aan Barcelona of de Costa Brava. Beschikking tot een auto is dus zeker handig als je deze stad bezoekt! Boek veilig en vertrouwd een huurauto via ANWB en Sunny Cars en haal alles uit je vakantie!

Populaire bestemmingen om een auto te huren in Spanje

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.