Auto huren Cala d'Or

Cala d’Or is één van de bekendste badplaatsen aan de zuidoostkust van Mallorca. Bij Cala d’Or ligt een aantal baaien met kleine gezellige stranden. Mede hierdoor is Cala d’Or zeer populair bij gezinnen met kinderen. De oostkust van Mallorca heeft groene beboste kuststroken en bijzondere rotsformaties. Ook de rest van Mallorca is de moeite waard. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Cala d'Or voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service!

Zoek een huurauto in Cala d'Or

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Cala d'Or

Cala d’Or bestaat uit drie delen: het centrum, Cala Egos en Cala Ferrara. Er zijn een aantal zandstranden. Deze zijn klein en intiem. De bekendste zijn Cala Gran, Cala d’Or, Cala Egos en Cala es Forti. Heel handig om te weten is dat er een treintje (type auto-trein) speciaal voor toeristen, tussen de stranden en de resorts pendelt. Het centrum is deels autovrij en dat komt de gemoedelijke sfeer ten goede. Je kan er veel winkels, bars, terrasjes en restaurants vinden. Je kan hier heerlijk Spaanse tapas eten op het terras. Het is hier gezellig druk, maar niet zoals de meer toeristische badplaatsen op Mallorca. Een ander populaire plek in Cala d’Or is de jachthaven.

Waarom autohuur in Cala d'Or

Mallorca is een heerlijk vakantie-eiland. En als je in Cala d’Or zit dan kan je met een huurauto via ANWB en Sunny Cars alle bezienswaardigheden van het eiland ontdekken. Een bijzondere plek op Mallorca zijn de grotten van Drach. Deze grotten zijn ontstaan door de erosie van de Middellandse Zee op het kalksteen. Tijdens een bezoek aan de grotten maak je eerst een rondleiding door een aantal prachtige kamers om te eindigen met een miniconcert bij het ondergrondse meer. Wil je iets meer sensatie? Dan kan je naar Aqualand El Arenal gaan. Het park heeft een combinatie van snelle glijbanen en een kinderparadijs voor de wat kleinere waterratjes.

Er is ook cultuur op Mallorca. Zo is er een oude Romeinse stad, Pollentia. Maar ook een antieke burcht, Castillo de Capdepera. Dit fort is gebouwd om de zeestraat tussen Mallorca en Menorca te verdedigen. De burcht is gerestaureerd en te bezoeken door publiek! Je zou jezelf te kort doen als je niet een paar dagen een auto huurt via ANWB en Sunny Cars om zo de volledige Mallorca experience te beleven!

Populaire bestemmingen om een auto te huren in Spanje

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.