Rondreizen Scandinavië

Houdt u niet van filerijden? Pak dan de auto en maak een rondreis door de ongerepte natuur van Scandinavië.

 

Hier bent u op veel plekken helemaal alleen met het prachtige landschap, of u nu langs de Zweedse scherenkust rijdt tijdens uw autovakantie Zweden of langs de Noorse fjorden. Zorg wel dat u uw ogen op de weg houdt! Met alle mooie uitzichten die u vanuit de auto heeft, is dat soms best lastig!

Rondreizen met het gezin

Een rondreis in Scandinavië is bijzonder geschikt voor het hele gezin. De wat oudere kinderen zullen genieten van de bergwandelingen in Noorwegen en de prachtige uitzichten tijdens de autoritten langs de fjorden. Denemarken is met z’n mooie stranden en z’n Vikingverleden ook voor wat jongere kinderen een heel geschikt land. En in Zweden wordt elk kind vrij en vrolijk als een Pippi Langkous. Bouwt u met het hele gezin een vlot om te vissen op de Zweedse meren?

Rondreizen met z’n tweetjes

Welk deel van Scandinavië bezoekt u dit jaar? Denemarken, met z’n trendy hoofdstad Kopenhagen en z’n mooie brede stranden? Kiest u voor de overrompelende schoonheid van Noorwegen, met z’n fjorden en bergen? Of gaat u eilandjes tellen langs de Zweedse kust boven Göteborg? Heel Scandinavië in één rondreis? Dat kan ook! Onze rondreis naar de Noordkaap en Lofoten voert via Göteborg en Stockholm naar Finland en Noorwegen. Om het Scandinavische avontuur compleet te maken, reist u terug via het Deense Jutland.

Rondreizen Scandinavië boeken bij ANWB ledenreizen

Kun je na het lezen van dit artikel niet wachten om Scandinavië met eigen ogen te zien? Boek je rondreis bij de ANWB, veilig, vertrouwd en met veel extra's voor leden! Je boekt je reis direct bij ANWB ledenreizen. Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk alle rondreizen naar Scandinavië