Dit zijn Margriet en Arno

Margriet & Arno gaan op fietsvakantie in Nederland en een camperreis maken

De mooiste vakantie die deze avontuurlijke reizigers uit Rosmalen hebben gemaakt zijn met een 4X4 door Namibië en een camperreis door Nieuw-Zeeland. 

Bekijk de nieuwste aflevering

 

Wil je meer van de vakantiereporters zien? Ga dan naar ons YouTube kanaal.

Dat ik ANWB Vakantiereporter geworden ben vind ik:

Margriet: "Echt een droom die uitkomt! Ik wilde vroeger altijd al een soort Floortje Dessing worden, maar dat werd uiteraard geen optie meer toen ik besloot om samen met Arno een gezin te stichten. Daarom twijfelden we ook geen moment toen we in de Kampioen lazen dat ze vakantiereporters zochten. Want dit is echt iets voor mij!"
Arno: "Ik vind het echt ontzettend leuk dat wij het geworden zijn maar vooral voor Margriet. Zij wilde dit zo graag en ik gun het haar ontzettend."

Wat willen jullie als ANWB Vakantiereporter laten zien?

Margriet: "Wij willen de veelzijdigheid van een bestemming en vakantie vieren laten zien. Behalve de 'bekende' bezienswaardigheden willen we ook op zoek gaan naar de 'vergeten' en verrassende dingen. Ik struin ter plekke altijd het internet af of neem een kijkje in diverse Facebook-groepen. Zo kom je snel achter de echte local-dingen."
Arno: "Wat wij ook willen overbrengen, is dat je niet snel te oud bent om avonturier te zijn. Je hoeft echt niet alles van A tot Z voor te bereiden."

Bekijk de auditie van Arno en Margriet