Dit zijn Lotte en Leonie

Lotte & Leonie gaan een privé-rondreis maken in Azië en fietsen in Europa

Deze zussen uit Blaricum zijn avontuurlijke explorers en zorgen er altijd voor dat hun vakantie een bijzondere ervaring wordt.

 

Bekijk hieronder alle vlogs van Lotte en Leonie

 

Wat was jullie eerste reactie toen de ANWB belde dat jullie het geworden zijn? 

In koor: "SUPER VET!" (en lachen daarna hard van blijdschap).

Hoe ziet een vakantie er voor jullie uit?

"Wij zijn allebei enorm nieuwsgierig en halen altijd het onderste uit de kan. Als we ergens een kans zien, zoals een gratis vlucht over de landerijen van een boer in Nieuw Zeeland, dan vragen we de piloot gewoon. We weten verborgen parels te vinden en leren graag de lokale cultuur en mensen kennen. Zo worden we vaak voor van alles uitgenodigd."

Wat willen jullie aan de volgers laten zien?

"De veelzijdigheid van een bestemming met daarbij zowel de fijne en luxe faciliteiten die de reis zelf biedt, als ook allerlei (gratis) extra’s die overal te vinden zijn, zoals bijzondere plekken en uitzichten, mooie planten en gebouwen en lokale gewoonten en specialiteiten. We zien altijd mogelijkheden om een vakantie nóg leuker te maken, zonder dat het meer geld hoeft te kosten. We zullen laten zien dat je alles uit je vakantie kunt halen, regen of niet, want “slecht weer bestaat niet, enkel slechte kleding”! We nemen je mee op ontdekkingstocht en willen dat je alles zo goed mogelijk meebeleeft."

Bekijk de auditie van Lotte en Leonie