Aanmelden als Vakantiereporter?

Let op de inzendtermijn is versteken

Leuk dat je wilt solliciteren op de functie van vakantiereporter! Heb je met bloed, zweet en tranen een creatieve video gemaakt? Die kun je hier uploaden. We willen graag weten wie zich opgeeft, dus film vooral jezelf! Wil je alle sollicitatievideo's bekijken? Klik dan op de button "Bekijk video's" in het aanmeldveld.  

Hoe werkt het?

  1. Klik op de knop uploaden, selecteer je video en klik op Openen. Je kunt het bestand ook vanuit een bestandmap in het vakje slepen. Let op: de video mag niet groter zijn dan 100 MB. Hierna klik je op Volgende stap.
     
  2. Vul je je gegevens in. Deze informatie hebben we nodig om met je in contact te komen en je op de hoogte te houden van de campagne. Klik hierna op Volgende stap.
     
  3. Als laatste zie je de bedankpagina waarin we je bedanken voor je aanmelding. Houd ook je e-mail in de gaten, want we sturen een bevestiging van jouw deelname en geven aan wat de vervolgstappen zijn. In januari hoor je via e-mail of je uitgenodigd wordt voor een 'sollicitatiegesprek'.

Let op; je video is niet direct te zien op de galerij, pas na goedkeuring zal de video zichtbaar zijn. 

Door je video te uploaden ga je akkoord met de deelnamevoorwaarden

Let op de inzendtermijn is verstreken. Je kunt nog wel de video's van inzenders bekijken door op Bekijk video's te klikken.

Veelgestelde vragen over deze actie

Je video mag maximaal 1 minuut lang zijn. Gebruik een MP4 bestand om te uploaden. Let erop dat er geen grof taalgebruik in voorkomt en dat er geen ongepaste beelden in voorkomen. Als dit het geval is, dan wordt jouw video niet gepubliceerd en ben je uitgesloten van deelname.

Je kunt je aanmelden tot en met 31 december 2018. Video’s die op deze dag zijn geupload worden in het nieuwe jaar nog beoordeeld en gepubliceerd.

Jij mag in je eentje op reis, maar je mag ook een reispartner meenemen. Dit kan je partner zijn, een vriend of een vriendin. Heb je kinderen onder de leeftijd van 12 jaar? Dan mogen zij ook met jou en eventueel je partner mee op reis. Je reispartner moet wel altijd dezelfde zijn. 

Als reporter maak je samen met ons verschillende video’s waarmee we laten zien hoe het is om op reis te gaan met een van de reislabels van de ANWB. Dit betekent dat je soms zelf video’s vanuit huis gaat maken - denk hierbij aan de voorbereiding van je vakantie of achteraf een terugblik op jouw vakantie. Op de reis zelf kan het zijn dat we een cameraman meesturen om jullie te filmen. Je laat door middel van deze video’s, die wij delen op onze social kanalen, aan de rest van Nederland zien hoe het is om op reis te gaan met de ANWB.

Deze functie is geen baan. Je kunt dit gewoon naast je eventuele werk doen. Er zijn geen vaste uren per week. De vakanties stemmen we samen af en dus ook de lengte van deze vakanties.

Je hoeft geen ervaring te hebben met vloggen. De Vakantiereporters krijgen eerst een vlogtraining en worden altijd begeleid voor het maken van de video’s. Ook het monteren van de filmpjes doen wij. Soms sturen wij zelfs een cameraman mee met jou om mooie beelden te maken.

Alle video’s die wij binnen krijgen worden eerst beoordeeld op de inhoud. Video’s met grof taalgebruik of niet gepaste beelden worden niet gepubliceerd en zijn uitgesloten van deelname. Deze beoordeling vindt plaats op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Video’s die na dit tijdstip zijn geüpload worden de volgende dag beoordeeld. Een upload op zaterdag of zondag wordt maandag beoordeeld.

Iedereen heeft de kans om zijn of haar sollicitatievideo te uploaden tot en met 31 december 2018. In januari ontvangt elke deelnemer een e-mail waarin wordt aangegeven of je wel of niet uitgenodigd wordt voor de selectiedag. Op deze dag worden de kandidaten onderworpen aan een aantal testen waarmee we gaan kijken wie er het meest geschikt zijn als Vakantiereporters. Dus hou je e-mail in januari goed in de gaten. 

De reizen die je als reporter gaat maken stemmen we samen met jou af. Het moet een reis zijn die bij jou en bij ons past en afkomstig is bij één van de reislabels van de ANWB. Dit kunnen autovakanties in Europa zijn, een fietsvakantie in Nederland, een stedentrip binnen of buiten Nederland, verre groepsreizen, een camperreis buiten Europa, wandelvakanties en meer. Ook wanneer je deze reis gaat maken stemmen we met jou af. We begrijpen heel goed dat je dit naast je werk zou doen en eventueel rekening moet houden met vakanties van je reispartner of kinderen.