Dit zijn Angela en Mia

Angela & Mia nemen ons mee naar Disneyland Parijs

Deze moeder en dochter uit Almere noemen zichzelf  ervaren reizigers die graag het avontuur opzoeken.

Bekijk de nieuwste aflevering

 

 

Bekijk hieronder alle afleveringen van Angela en MiaHoe vieren jullie het liefst vakantie?

Angela: "We proberen altijd veel te doen maar willen wel graag ook lekker ontspannen. Het hangt natuurlijk ook een beetje af aan het soort vakantie. naar een stad is anders dan een vakantie op een eiland. We proberen vanuit een vaste basis wel zoveel mogelijk dingen te ontdekken. We kijken meestal ter plekke wat we daar kunnen doen. Leuke marktjes of festivalletjes. Zolang het maar verrassend is."

Wat is jullie favoriete bestemming? 

Mia: "Aruba!"
Angela: "Thailand was heel erg tof maar ik denk niet dat ik een favoriet heb omdat ik nog zoveel wil ontdekken en het liefst niet 2x naar dezelfde plek op vakantie ga."

En het allerleukste van vakantie is? 

Mia: "Zwemmen, iedere dag!"
Angela: "Ik houd ervan om mensen te leren kennen en de sfeer te proeven van verschillende culturen. En het allerbelangrijkste is natuurlijk dat Mia zich vermaakt. Want alleen dan vermaak ik mij ook, als zij maar blij is."

Wat was de eerste reactie toen jullie hoorden dat jullie 1 van de vakantiereporters zijn geworden? 

Mia: "Ik ging heel hard gillen! Zo blij!"
Angela: "Ik moest echt huilen van blijdschap. We zijn zo erg dankbaar dat wij dit mogen doen! We dachten echt dat we tijdens de selectiedag alles fout hadden gedaan. We hebben er enorm veel zin in om Nederland mee te nemen met ons op reis!"

Bekijk de auditie van Angela en Mia