Vakantiereporters

Vakantiereporters

In januari ontvangt elke deelnemer een e-mail waarin wordt aangegeven of je wel of niet uitgenodigd wordt voor de selectiedag.

ANWB Vakantiereporters: inzenden video's gesloten

Tot en met 31 december 2018 kon je je sollicitatievideo uploaden. In januari ontvangt elke deelnemer een e-mail waarin wordt aangegeven of je wel of niet uitgenodigd wordt voor de selectiedag. Op deze dag worden de kandidaten onderworpen aan een aantal testen waarmee we gaan kijken wie er het meest geschikt zijn als Vakantiereporters. Dus hou je e-mail in januari goed in de gaten. 

Naar wie zijn we op zoek?

Voor onze stedentrips en reizen zoeken wij verschillende Vakantiereporters: jonge mensen, gezinnen, en de meer ervaren vakantiegangers. Als Vakantiereporter hoef je geen ervaring te hebben in het maken van video’s - hierin word je begeleid. Opgeven kan met je parnter, gezin, alleen, met een vriend of een vriendin. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder of bekijk de meest gestelde vragen

Je kunt ook video's van andere deelnemers bekijken (door op "Bekijk video's" te klikken). Op mobiel zie je het icoontje met negen vierkantjes.  
Een belangrijke voorwaarde om mee te doen, is dat je ANWB Lid bent, of bereid bent te worden. Lid worden kost € 15,- per jaar.

Word lid

Wat ga je doen als Vakantiereporter?

Als Vakantiereporter ga je in 2019 minimaal twee keer voor ons gratis op vakantie. Dit kan alleen zijn, met je partner of met het hele gezin. Samen met jou maken we verschillende video’s die alle fases van het op reis gaan met de ANWB in beeld brengen. Deze video’s maak je zelf of worden door ons gefilmd. En de reizen die je gaat maken? Die bepalen we samen met jou. Het zal in ieder geval een reis zijn van één van de reisorganisaties van de ANWB. Bekijk op deze pagina alvast de diversiteit aan reizen van onze dochters. De kosten voor de reis zijn voor onze rekening. Het enige dat jij nodig hebt zijn vakantiedagen. 

Hoe meld je je aan als kandidaat?

Upload vóór 31 december een video van maximaal 1 minuut waarin jij op een zo creatief mogelijke manier laat zien waarom jij (alleen, met je partner of het hele gezin) geschikt bent voor de functie van Vakantiereporter. Deze video upload je via onze site. In januari organiseren we een selectiedag waar we verschillende kandidaten uitnodigen op 'gesprek' te komen. Alle deelnemers worden hierover via e-mail geinformeerd. 

Voor deelname aan deze actie gelden deelnamevoorwaarden.

Dit zijn de reisorganisaties van de ANWB

ANWB Ledenreizen

ANWB Ledenreizen

Voordelen en gratis extra's op speciaal samengestelde reizen, exclusief voor ANWB leden. Hoe langer lid, hoe meer voordeel.

Kampeerreizen van ANWB

Kampeerreizen van ANWB

Ga met je eigen kampeermiddel samen met andere kampeerders naar bijzondere bestemmingen met reisbegeleiding.

Land van ANWB

Land van ANWB

Laat je inspireren en ontdek talloze spetterende uitjes in Nederland zoals leuke dagjes uit, weekendjes weg en bijzondere evenementen met aantrekkelijke kortingen.

ANWBCamping.nl

ANWBCamping.nl

Zoek, vergelijk en boek op anwbcamping.nl meer dan 9000 campings in Europa voor jouw volgende kampeervakantie

FOX Verre Reizen

FOX Verre Reizen

Brengt je comfortabel naar het hart van jouw ultieme droombestemming ver weg.

Autovakanties van Pharos Reizen

Autovakanties van Pharos Reizen

Rijd met zijn twee of het gezin naar een bijzondere ervaring op de mooiste plekken in Europa.

SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen

Actieve vakanties buiten. Naar de mooiste plekken. Wandelen, fietsen, rondreizen.

Travelhome

Travelhome

Beleef op eigen tempo en in alle vrijheid de mooiste ervaringen met je eigen huis op wielen.