REIZEN Magazine prijsvragen & abonneevoordeel

Éxclusief voor REIZEN Magazine abonnees!

Snel naar:

alt text

WIN: de nieuwe ANWB Ontdek Zwitserland reisgids!

Uiteraard besteedt deze nieuwe Ontdek Zwitserland reisgids aandacht aan alle bezienswaardigheden en bevat hij tips over routes, hotels en vervoer. Maar de gids nodigt ook uit tot een uitstapje in de Jura, een wandeling langs de Aletschgletsjer, een rit door de 100 dalen tussen Locarno en het Italiaanse Domodossola en nog veel meer. Achterin de gids zit een uitneembare kaart. Te koop via webwinkel.anwb.nl voor € 17,50 (ANWB-leden) of € 17,95 (niet-leden). Maar je kunt ‘m ook winnen! Onder iedereen die (vóór 20 mei) het goede antwoord op onderstaande vraag mailt naar prijsvraagreizen@anwb.nl, verloten wij 5 ANWB Ontdek Zwitserland reisgidsen. Niet vergeten: zet in de onderwerp-regel: Zwitserland.
En de vraag is: Van de 26 Zwitserse kantons is er slechts 1 officieel 3-talig, welk kanton is dat?

WIN: De smaak van Sicilië

Griekse, Romeinse, Arabische en Spaanse overheersingen maakten Sicilië intrigerend en betoverend, en dat kun je nu nog steeds proeven. Veel vis, verse vruchten en een grote variëteit aan groenten. De Italiaanse topchef Ursula Ferrigno dook in de geschiedenis en bundelt in De smaak van Sicilië (€ 24,95, edicola.nl) tongstrelende recepten. Naast vis & vlees, salades, soepen & pasta’s, ook aandacht voor desserts en traditioneel brood, Ursula’s passie. REIZEN Magazine verloot 3 kookboeken onder iedereen die  (vóór 20 mei 2017) het juiste antwoord op de onderstaande vraag mailt naar prijsvraagreizen@anwb.nl (en zet dan in de onderwerp-regel: kookboek).
En de vraag is: Wat is het bekendste opgerolde toetje van Sicilië?

WIN: de Dominicus reisgids Kanaaleilanden

De nieuwe Nederlandstalige reisgids Kanaaleilanden van Dominicus (€ 17,95) behandelt op 180 pagina’s alle Kanaaleilanden en biedt een historisch overzicht van deze – dan weer tot Frankrijk, dan weer tot Engeland behorende – archipel. REIZEN Magazine verloot 5 exemplaren onder iedereen die (vóór 20 mei) het juiste antwoord op onderstaande vraag mailt naar prijsvraagreizen@anwb.nl (en zet dan in de onderwerp-regel: Kanaaleilanden).
En de vraag is: Op welk Kanaaleiland schreef Victor Hugo zijn beroemde Les Misérables?

Abonneevoordeel van REIZEN Magazine

Sunny Cars huurauto met € 25 korting

Een weekje in de Provence of op self drive door Andalusië. REIZEN Magazine-abonnees zijn (bij autohuur van 3 dagen of meer) altijd € 25 goedkoper uit bij Sunny Cars. Om deze korting te krijgen, heb je bij Sunny Cars een code nodig. De kortingscode voor de maanden april/mei is SCREIZQ217. Boek je huurauto.

Fiets & geniet-arrangement, met 37% korting op de Veluwe of in de Ardennen

> Tijdens een Fiets & Geniet-arrangement vanuit Hotel Bilderberg****  in Oosterbeek op de Veluwe krijg je op de eerste dag gratis fietshuur, gratis toegang tot de hotelspa, een heerlijk 3-gangendiner en 2x een uitgebreid ontbijtbuffet.
> Liever naar de Ardennen? Hotel Les 5 Ourthes in Nadrin (bij La Roche-en-Ardenne) a/d oevers van de Ourthe. Inclusief 2 dagen mountainbike-huur, een welkomstdrankje, 2x een ontbijtbuffet en 1x een regionaal 3-gangendiner.
Ga naar weekendesk.nl/Reizen en bespaar op je komende actieve weekendje weg! Alle prijzen zijn voor 2-personen op een 2-persoonskamer. Voorwaarde: boek minimaal 2 nachten.

Boek een cruise en parkeer dan gratis nabij Schiphol

Tijdens een cruise ontdek je meerdere inspirerende bestemmingen tijdens één vakantie. Het hotel reist mee, je hoeft dus maar één keer je koffer uit te pakken. Boek tot 31 mei 2017 een cruise mét vlucht bij Cruise Travel, en je ontvangt ‘gratis parkeren nabij Schiphol’ (Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt tot uiterlijk 31/05/2017 met vertrek in 2017). Alleen telefonisch te boeken via: 0341-371137.

Zomerconcert & Circusshow, met 25% korting

> Laurens van Rooyen, vermaard pianist,  geeft deze zomer 3 intieme concerten in het Koetshuis aan de Vecht op Landgoed Groenevecht. Bij de concertprijs is zowel een lunch als een rondleiding over het landgoed inbegrepen. Concertdata: 24/6, 8/7 & 15/7. Korting € 15 per persoon.
Ga naar: anwb.nl/landvananwb/zomerconcert-met-laurens-van-rooyen.
> Cirque Éloize treedt van 5 t/m 13 juli met de muzikale show Saloon op in Carré, Amsterdam. Saloon is een humoristisch en vrolijk spektakel, vol acrobatiek en live folkmuziek. Ga voor tickets met 25% korting naar: anwb.nl/landvananwb/cirque-eloize-saloon.

Deel dit artikel