REIZEN Magazine prijsvragen & abonneevoordeel

Exclusief voor REIZEN Magazine abonnees!

Snel naar:

WIN: een van onze 245 reiscadeaus!

Onder alle trouwe REIZEN Magazine-abonnees verloot de redactie de komende maand 245 cadeaus! Van sporthorloge tot verrekijker, en van reisgids tot rolkoffer. Hoe maak je hier kans op? Ga vóór 25 augustus 2017 naar onze winactie. Let wel: alleen voor abonnees.

WIN: de nieuwe ANWB WERELDREISGIDS AUSTRALIË

Stof happen in de Outback, aan cocktails nippen in strandtenten, Melbourne en Sydney verkennen: In Australië kan dit allemaal. Onmisbare informatiebron hierbij is de ANWB Wereldreisgids Australië (560 pag.). Via de webwinkel te koop (€ 26,95), maar je kunt ‘m ook gratis winnen. Onder iedereen die (vóór 3 juli) het goede antwoord op onderstaande vraag mailt naar prijsvraagreizen@anwb.nl, verloten wij 5 exemplaren. Niet vergeten: zet in de onderwerpregel: Australië. En de vraag is: In de woestijn- en opaalstad Coober Pedy kan het ’s zomers 50 graden worden. Veel inwoners leven dan ook ondergronds. Wat is de Australische naam voor zo’n ondergrondse woning?

Abonneevoordeel van REIZEN Magazine

(alleen voor REIZEN Magazine-abonnees)

Sunny Cars huurauto
met € 25 korting

Een weekje in de Provence of op self drive door Canada. REIZEN Magazine-abonnees zijn (bij autohuur van 3 dagen of meer) altijd € 25 goedkoper uit bij Sunny Cars. Om deze korting te krijgen, heb je bij het boeken via sunnycars.nl een code nodig. De actuele kortingscode vind je in het laatst verschenen nummer van REIZEN Magazine.

Lang Parkeren op Schiphol/P3
tot 10% korting

Een lange reis maken? Dan loont het de moeite om op Schiphol Lang Parkeren/P3 (7 dagen per week/24 uur per dag) je auto te stallen. Zeker nu je via anwb.nl tot 10% korting krijgt op het parkeertarief. Binnen 5 minuten brengt de shuttlebus je naar de gewenste terminal.
Kijk op anwb.nl/schiphol voor de korting en andere handige reisvoordelen.

Weekendje Keulen of Antwerpen
tot 35% korting

>Een weekend Keulen: altijd leuk. De Dom, flaneren langs de Rijnpromenade, shoppen rond de Neumarkt of bezoek het imponerende Ludwig Museum. Je slaapt 1 nacht in Mercure Hotel Köln West**** (a/d rand van het centrum) en krijgt 1x een ontbijtbuffet, 1 welkomstdrankje en 1x gratis toegang tot de hotel spa. Prijs v.a. € 99.
> Een weekend Antwerpen: altijd feest. Of je nu het MAS a/d Schelde bezoekt, gaat winkelen in de Meir of een blond biertje bestelt op de Grote Markt. Prijs v.a. € 99. Je slaapt dan 1 nacht in Ramada Plaza Antwerp**** (bij de Antwerpse Ring) en krijgt naast het ontbijtbuffet een ‘pakket’ met o.m. Belgische chocolade en 1 fles wijn.
Ga naar weekendesk.nl/REIZEN en bespaar op je komende weekendje weg! Alle prijzen zijn voor 2 personen op een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.

Zomertrips in eigen land
tot € 12 korting pp

> Een dag ontspannen in het thermenlandschap van Sanadome (Nijmegen). Je vindt er o.m. kruidenbaden, stoomkamers, een zoutwaterbad – voor het Dode Zee-effect – en whirlpools. Naast 21 beauty & wellness-salons met keuze uit 65 behandelingen, zoals massages, Hamam-, gezicht- en duo-behandelingen. Een dagkaart koop je nu voor € 26,50 (i.p.v. € 32,50) per persoon.
> In het Zuiderzeemuseum (Enkhuizen) vind je alles over het leven rond en op de voormalige Zuiderzee. Het buitenmuseum telt 140 historische huizen, winkels en werkplaatsen. Heb je trek in een hapje? Ga dan naar het kaaspakhuis of bestel een visje bij de visrokerij. Entreekaart nu voor € 12 (i.p.v. € 16) per persoon.
Kaarten kun je online boeken via anwb.nl/zomeruitjes.

Deel dit artikel