REIZEN Magazine prijsvragen & abonneevoordeel

Exclusief voor REIZEN Magazine abonnees!

Snel naar:

WIN: de ANWB EXTRA reisgids Umbrië

Een compacte reisgids (128 pagina’s) met  informatie over 15 hoogtepunten (zoals over Montefalco, Spello & Bevagna, drie droomdorpen, maar ook over oude meesters, de Piano Grande en indrukwekkende palazzi), naast vele praktische tips en een uitneembare kaart. Prijs: € 10,50. Maar je kunt ‘m ook winnen! Onder iedereen die voor 20 december 2017 het goede antwoord op onderstaande vraag mailt naar prijsvraagreizen@anwb.nl verloten we 10 exemplaren. Niet vergeten: zet in de mail je naam & adres, en in de onderwerp-regel: Umbrië. En de vraag is: Aan welke 3 regio’s grenst Umbrië?

Bekijk alle 101 ANWB Extra titels

Abonneevoordeel van REIZEN Magazine

(alleen voor REIZEN Magazine-abonnees)

Sunny Cars huurauto
met € 25 korting

Een weekje in de Provence of op self drive door Canada. REIZEN Magazine-abonnees zijn (bij autohuur van 3 dagen of meer) altijd € 25 goedkoper uit bij Sunny Cars. Om deze korting te krijgen, heb je bij het boeken via sunnycars.nl een code nodig. De actuele kortingscode vind je in het oktobernummer van REIZEN Magazine op pagina 71 onder "autohuur".

Lang Parkeren op Schiphol/P3
tweede kopje koffie gratis

Een lange reis maken? Dan loont het de moeite om op Schiphol Lang Parkeren/P3 (7 dagen per week/24 uur per dag) je auto te stallen. Binnen 5 minuten brengt de shuttlebus je naar de gewenste terminal. Bij reservering via ANWB krijg je een voucher voor een gratis tweede kopje koffie.
Kijk op anwb.nl/schiphol voor de korting en andere handige reisvoordelen.

Deel dit artikel