REIZEN Magazine prijsvragen & abonneevoordeel

Exclusief voor REIZEN Magazine abonnees!

Snel naar:

WIN: een unieke ANWB WERELDATLAS.

Een atlas? Wie gebruikt dat tegenwoordig nog om een plaats op te zoeken, nu we Google Maps en internet hebben? Toch kan het heel handig zijn om ook een papieren versie van de wereld op zak te hebben. Bijvoorbeeld als je een keer géén internet hebt.

Daarom heeft de ANWB deze paperback wereldatlas in pocket-formaat uitgebracht! Je kunt 'm in de ANWB Webwinkel kopen voor €14,45 óf je kunt 'm winnen. Daarvoor moet je wel eerst even het goede antwoord op onderstaande prijsvraag raden:

Op de nieuwe cover (REIZEN 10) zien we de foodtruck van Yiannis Vidalis. Wat is de naam van het strand waarop zijn foodtruck staat?

Weet je het? Stuur dan een mailtje met daarin je naam, adres én het antwoord op naar: prijsvraagreizen@anwb.nl. Onder iedereen die het juiste antwoord mailt, verloten we 10 digitale ANWB Wereldatlassen. En vergeet niet in de onderwerpregel ANWB Wereltatlas te zetten!

Abonneevoordeel van REIZEN Magazine

(alleen voor REIZEN Magazine-abonnees)

Sunny Cars huurauto
met € 25 korting

Een weekje in de Provence of op self drive door Canada. REIZEN Magazine-abonnees zijn (bij autohuur van 3 dagen of meer) altijd € 25 goedkoper uit bij Sunny Cars. Om deze korting te krijgen, heb je bij het boeken via sunnycars.nl een code nodig. De actuele kortingscode vind je in het oktobernummer van REIZEN Magazine op pagina 71 onder "autohuur".

Lang Parkeren op Schiphol/P3
tweede kopje koffie gratis

Een lange reis maken? Dan loont het de moeite om op Schiphol Lang Parkeren/P3 (7 dagen per week/24 uur per dag) je auto te stallen. Binnen 5 minuten brengt de shuttlebus je naar de gewenste terminal. Bij reservering via ANWB krijg je een voucher voor een gratis tweede kopje koffie.
Kijk op anwb.nl/schiphol voor de korting en andere handige reisvoordelen.

Deel dit artikel