Dossiers uit REIZEN Magazine

Dossiers over reizen, autoroutes, citytrips enzovoort

Met REIZEN Magazine slim op vakantie

Je wist natuurlijk al dat REIZEN Magazine hét reismagazine van de ANWB is. Maar wist je dat we je ook online hele handige tips geven voor op reis met onze uitgebreide dossiers? We hebben ze hieronder voor je verzameld. Wat dacht je van dé tips om goedkoop je vliegticket te boeken? Of een overzicht van de aller-, allermooiste autoroutes ter wereld? We wensen je alvast een fijne vakantie...

Dit zijn de leukste dossiers van REIZEN Magazine

Mooiste autoroutes ter wereld

Mooiste autoroutes ter wereld

Welke route móet je gereden hebben?

Met de auto op vakantie is de ultieme vorm van vrijheid. Maar welke route is de mooiste? We zetten per werelddeel onze favorieten op een rij.

Steden top 100

Steden top 100

De allermooiste steden ter wereld op een rij

Zes REIZEN-medewerkers, samen zo’n 300 jaar stedenreiservaring, stelden deze Wereldsteden Top 100 samen. Geniet en laat je inspireren...

Goedkope hotels test

Goedkope hotels test

Test 7 goedkope hotelketens

Wat kun je verwachten in een goedkoop hotel? REIZEN Magazine neemt de proef op de som en test 7 goedkope hotelketens.

8 spectaculaire treinreizen

8 spectaculaire treinreizen

Stap de trein in door Zuid-Afrika, beleef India vanuit de Maharajas’ Express of rol door de Rockies in een panoramawagon. De top 8 spectaculaire treinreizen.

15 gouden nazomertips

15 gouden nazomertips

De redactie van REIZEN Magazine selecteert 15 bestemmingen niet ver van ons land, ideaal voor een kort weekje helemaal weg. 15 gouden nazomer-tips, voor citytrippers, wandelaars én lekkerbekken.

12 x fly-drive in de zon

12 x fly-drive in de zon

Vlieg naar Zuid-Europa, spring daar in een auto en rol dan langs bizarre bergen, klifstrandjes, steden vol kunst en fijne terrasjes. Of dat kan? Tuurlijk! Wij hebben er 12 voor je uitgekozen.

Nationale Parken in de U.S.A.

Nationale Parken in de U.S.A.

Spuitende geisers, zinderende zoutmeren, hongerige alligators, en majestueuze canyons. Het is allemaal te zien in de Nationale Parken van de Verenigde Staten.

Tips goedkoop vliegen

Tips goedkoop vliegen

Dé tips om zo voordelig mogelijk te boeken

Op vakantie gaan is leuk, maar vaak ook een aanslag op je portemonnee. Met deze tips betaal je nooit meer te veel voor je vliegticket.

Besparen op vakantie

Besparen op vakantie

72 tips voor een low-budget reis

Op vakantie, maar een beperkt budget? Geen nood. Met dit dossier van REIZEN Magazine leren we je alle tips en tricks voor een voordelige reis.

25 steden als verborgen juwelen

25 steden als verborgen juwelen

REIZEN Magazine TOP 25 steden

Zijn er steden in Europa die een bezoek waard zijn, maar waar het nog niet niet wemelt van de collega-toeristen? Jazeker! REIZEN Magazine presenteert haar TOP 25.