Verkeersquiz 2019 Buitenland - Snelweg Duitsland

ANWB Vakantie Verkeersquiz 2020

Weet jij genoeg over de verkeersregels in jouw vakantieland?

Welkom bij de ANWB Vakantie Verkeersquiz 2020! Klik op één van de vakantielanden: België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië of Spanje. Je krijgt dan 10 verkeersvragen over dat land. Niet alleen over verkeersregels en borden, maar bijvoorbeeld ook over namen van brandstof of tolstations. Kortom, alles wat helpt om je reis naar je vakantiebestemming makkelijker én veiliger te maken. Veel succes!

Maak de verkeersquiz van jouw vakantieland

Verkeersquiz België

Verkeersquiz België

Wat zijn de regels bij een rotonde en hoe hard mag je maximaal rijden op de snelwegen? Test jezelf of je genoeg afweet van de verkeersregels in België.

Verkeersquiz Duitsland

Verkeersquiz Duitsland

Wat betekent 'Halber Tacho' en bij welke markering moet voorrang verlenen? Test jezelf of je genoeg afweet van de verkeersregels in Duitsland.

Verkeersquiz Frankrijk

Verkeersquiz Frankrijk

Mag je oordopjes dragen in het verkeer en hoe zit dat ook alweer met Gasole? Test jezelf of je genoeg afweet van de verkeersregels in Frankrijk.

Verkeersquiz Italië

Verkeersquiz Italië

Waar moet je opletten als er 'rallentare' staat en welk bord geeft aan dat je tol moet betalen? Test jezelf of je genoeg afweet van de verkeersregels in Italië.

Verkeersquiz Oostenrijk

Verkeersquiz Oostenrijk

Wanneer heb je een vignet nodig in Oostenrijk en waarom hebben de praatpalen knipperlichten? Test jezelf of je genoeg afweet van de verkeersregels in Oostenrijk

Verkeersquiz Spanje

Verkeersquiz Spanje

Weet jij wat 'Ceda el Paso' betekent en hoeveel afstand moet je houden van een fietser? Test jezelf of je genoeg afweet van de verkeersregels in Spanje.