Tolbadge Frankrijk

Tolbadge Frankrijk/Spanje/Portugal

Met de Tolbadge Frankrijk/Spanje/Portugal kun je elektronisch je tol betalen op het gehele Franse, Spaanse en Portugeese snelwegennetwerk en bij automatische tolpoorten (zoals voor het viaduct van Millau). Daarnaast kun je bij ongeveer 300 parkeerterreinen/garages met de tolbadge betalen. Je schaft de Tolbadge Frankrijk/Spanje/Portugal aan in een van onze winkels.

Technische problemen AREA tolbadge opgelost.

Vanaf 29 augustus zijn de technische problemen welke zich hebben voorgedaan bij de Frankrijk/Spanje/Portugal opgelost. De badge kan zonder probleem in alle 3 de landen worden gebruikt.

Met de Tolbadge Frankrijk/Spanje/Portugal kun je

  • Aparte rijstroken gebruiken bij tolpoorten.
  • Gebruik maken (betalen) van meer dan 300 Franse en Spaanse parkeerterreinen en garages.
  • Veel tijd besparen.

 

Kosten Tolbadge Frankrijk/Spanje/Portugal

 

  • Aanschaf badge: € 15,99 ledenprijs, € 17,99 niet ledenprijs.
  • € 2,50 per maand (alleen in de maanden dat de badge wordt gebruikt).
  • De geldende toltarieven.

De kosten van het gebruik van deze tolbadge bedragen € 3,00. Echter, als je gebruikmaakt van een E-factuur (geen papieren factuur) ontvang je € 0,50 korting per factuur waarbij Spanje en Portugal gezien worden als 1 land.
Rekenvoorbeeld: Je rijdt in Frankrijk, Spanje en Portugal in tijdsbestek van 1 maand. Dan zijn de kosten €2,50 + €3,00 = €5,50. Indien je een papieren factuur wil ontvangen zijn de kosten in ditzelfde voorbeeld €3,00 + €3,00 = €6,00.

De Tolbadge Frankrijk/Spanje/Portugal is voor mensen die regelmatig naar Frankrijk, Spanje en/of Portugal reizen (gemiddeld 1x per jaar). Dit aangezien er een contract afgesloten moet worden. Als je slechts eenmalig naar Frankrijk reist is de tolbadge niet geschikt. Je kunt dan beter betalen met contant geld of creditcard.

Tolbadge aanschaffen

Om in het bezit te komen van de tolbadge is het nodig om een legitimatiebewijs en een ANWB-lidmaatschapspas mee te nemen naar de ANWB-winkel. Ook is voor deze tolbadge de registratie van het kenteken nodig. Voor de administratieve afwikkeling is een geldig e-mailadres noodzakelijk. Na de registratie en betaling is de tolbadge direct geactiveerd en klaar voor gebruik. Wie de Frankrijk tolbadge wil opzeggen en daarvoor in de plaats een badge voor Frankrijk/Spanje/Portugal wil, moet de Franse tolbadge meenemen zodat deze geblokkeerd kan worden.

Reis je enkel naar Frankrijk?

Voor mensen die regelmatig (minimaal 1x per jaar) naar Frankrijk reizen, en niet naar Spanje of Portugal, is de Tolbadge Frankrijk een gunstigere tolbadge.

Ook handig: pechhulp Europa

Als je met de auto op vakantie gaat, is het laatste wat je wilt natuurlijk met pech langs de weg komen staan. Maar als het dan toch gebeurt, kun je beter goed voorbereid zijn. Bekijk de mogelijkheden van pechhulp Europa.

Wegenwacht Europa Service

Alles over de tolbadge Frankrijk/Spanje/Portugal

Aanvragen

Aanvragen

De Tolbadge Frankrijk/Spanje/Portugal kun je aanschaffen in de ANWB-winkels. Na registratie kun je 'm direct gebruiken.

Hoe werkt het?

Wat zijn de voordelen, welke rijstrook moet je kiezen en waar moet je de badge plaatsen?